• Stránka 1 z 1
Nové věci do JB shopu pro V.I.P
Když jsem se jako každou neděli koupal, tak mě napadl dost dobrý nápad. Doufám že se vám bude líbit
Prezervativ (ŠPRCGUMA): Tento item by mohl koupit jen V.I.P, byl by to upgrade na váš nůž. Tento item umožňuje, zabít CT, nebo při boxu hráče na 1 ránu, však když někoho zabijete tak vám šprcguma praskne
Ochlupení: Tento item by mohl koupit jen V.I.P. Hráč dostane 100 Armor
Antikoncepce: Tento item by mohl koupit jen V.I.P. Hráč si ho může koupit jen 1 za kolo a dělal by to, že vám vyléčí životy do 100.
Prezervativ (ŠPRCGUMA): Tento item by mohl koupit jen V.I.P, byl by to upgrade na váš nůž. Tento item umožňuje, zabít CT, nebo při boxu hráče na 1 ránu, však když někoho zabijete tak vám šprcguma praskne

Antikoncepce: Tento item by mohl koupit jen V.I.P. Hráč si ho může koupit jen 1 za kolo a dělal by to, že vám vyléčí životy do 100.
-
CaukyManuky - Kolemjdoucí
Nové věci do JB shopu pro V.I.P
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nové věci do JB shopu pro V.I.P
CaukyManuky píše:Když jsem se jako každou neděli koupal, tak mě napadl dost dobrý nápad. Doufám že se vám bude líbit
Prezervativ (ŠPRCGUMA): Tento item by mohl koupit jen V.I.P, byl by to upgrade na váš nůž. Tento item umožňuje, zabít CT, nebo při boxu hráče na 1 ránu, však když někoho zabijete tak vám šprcguma praskne((
super nápad, jdu to hned udělat
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Re: Nové věci do JB shopu pro V.I.P
Ták určitěěě...
O ničem takovém zatím nepřemýšlím, až budeme přemýšlet je možné, že nějaký nápad využijeme (přestože v tomto případě je to vysoce nepravděpodobné).

O ničem takovém zatím nepřemýšlím, až budeme přemýšlet je možné, že nějaký nápad využijeme (přestože v tomto případě je to vysoce nepravděpodobné).
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1