• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Bind na vybrání týmu
Zdravím,
Kdysi jsem měla jeden bind který mi pomohl si vybrat tým rychleji, nemůžu to nikde najit.
Zkrátka když na jailbreaku je nová mapa, a chci si rychle vybrat tým tak místo abych stlačila M , 2 , 1 nebo jak to je, tak to chci mit nabindovaný pouze na jedno písmo.
Děkují za pomoc.
Kdysi jsem měla jeden bind který mi pomohl si vybrat tým rychleji, nemůžu to nikde najit.
Zkrátka když na jailbreaku je nová mapa, a chci si rychle vybrat tým tak místo abych stlačila M , 2 , 1 nebo jak to je, tak to chci mit nabindovaný pouze na jedno písmo.
Děkují za pomoc.

-
Simmy - Pokročilý
[vyřešeno]Bind na vybrání týmu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bind na vybrání týmu
bind "," "chooseteam; menuselect 4; wait; wait; menuselect 1" 

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Děkují
bind "zde si dám písmeno že? " "chooseteam; menuselect 4; wait; wait; menuselect 1"
bind "zde si dám písmeno že? " "chooseteam; menuselect 4; wait; wait; menuselect 1"
-
Simmy - Pokročilý
Nechcem zakladať novú tému snad nebude vadiť ak sa opýtam tu ked že to ma k sebe blísko...
Aky význam ma to wait "chooseteam; menuselect 4; wait; wait; menuselect 1" v bindoch??
Resp. potrebujem poradiť ohladne tohoto (nákup bonus veci), nájsť tu správnu "formulku" aby to po stlačený kupilo určitu vec a menu sa uzavrelo... skúšal som to už všeliako, ale menu nakoniec uzatváram "ručne"
prikazi ktore som skúšal, v praxi zareagovali všetky rovnako...
bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5"
bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;menuselect 0"
bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;wait;menuselect 0"
alebo bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 9;menuselect 2" to je len prehodenie dalej v menu, ale poprosil by som poradiť ako doriešiť to ukončenie bindu/uzatvorenie menu
Dik
Aky význam ma to wait "chooseteam; menuselect 4; wait; wait; menuselect 1" v bindoch??
Resp. potrebujem poradiť ohladne tohoto (nákup bonus veci), nájsť tu správnu "formulku" aby to po stlačený kupilo určitu vec a menu sa uzavrelo... skúšal som to už všeliako, ale menu nakoniec uzatváram "ručne"
prikazi ktore som skúšal, v praxi zareagovali všetky rovnako...
bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5"
bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;menuselect 0"
bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;wait;menuselect 0"
alebo bind "xy" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 9;menuselect 2" to je len prehodenie dalej v menu, ale poprosil by som poradiť ako doriešiť to ukončenie bindu/uzatvorenie menu
Dik
-
Spisiak1 - Zkušený
Ahoj, příkaz wait slouží jakoby k menší pauze. Je to tam z toho důvodu, že když zmáčkneš číslíčko v menu, tak trvá nějaký zlomek vteřiny, než se otevře další menu. Proto se tam dávají ty waity, kvůli té odezvě. Někdy se stane, že se ti třeba o něco zpozdí to otevření menu a kvůli tomu se ti pak neotevře následující.
Pokud chceš, aby ti to fungovalo víceméně téměř na jistotu, stačí si do cfg nadefinovat aliasy. Ty mohou vypadat třeba takto.
alias "longwait" "wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait"
Teď kdy si napíšeš bind s tím longwaitem, např. bind x "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;longwait;menuselect 0" - tak je to stejné, jako kdyby si místo longwait tam napsal 10x wait. No a potom to už stačí jen vyzkoušet a podle potřeby přidávat nebo ubírat ty waity, dokud to nebude fungovat podle tvé představy
Pokud chceš, aby ti to fungovalo víceméně téměř na jistotu, stačí si do cfg nadefinovat aliasy. Ty mohou vypadat třeba takto.
alias "longwait" "wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait"
Teď kdy si napíšeš bind s tím longwaitem, např. bind x "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;longwait;menuselect 0" - tak je to stejné, jako kdyby si místo longwait tam napsal 10x wait. No a potom to už stačí jen vyzkoušet a podle potřeby přidávat nebo ubírat ty waity, dokud to nebude fungovat podle tvé představy

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Ale ak som to správne pochopil je tu otázka či ich určitý počet bude fungovať v každej situácii... pri určitých mapách mám rapídne znížene FPS prípadne niekedy zvýšený ping čo s môjho pohľadu môže mať dopad na odozvu (a v podstate sa nedá v tomto prípade napísať bind, ktorý by fungoval 100% viacerím hráčom) alebo som to nepochopil
a ináč dik waity si v noci pri botoch "potriafam"

a ináč dik waity si v noci pri botoch "potriafam"

-
Spisiak1 - Zkušený
Pochopil jsi to správně
Kdyby jsi měl něco dalšího, můžeš mi napsat do PM.
Téma vyřešeno, zamykám.

Kdyby jsi měl něco dalšího, můžeš mi napsat do PM.
Téma vyřešeno, zamykám.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1