Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno]Program na konvertování/editování dema?

Příspěvekod SieurDesto » 08 úno 2016, 21:39 VIP

Ahoj, mám otázku zda-li existuje nějaký .demo converter který by demo překonvertoval do jiného formátu pokud ano prosím o link. Potřeboval bych to protože vytvářím fragmovie a některé videa jsem točil přez shadow play ale některé jsem točil nebo mi lidi naposílali v souboru .dem a .dem mi nepřehraje SonyVegas...

Pokud takový converter neexistuje ale někdo kdo tomu více rozumí by ho vytvořil není problém mu i tuto "službu" zaplatit.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[vyřešeno]Program na konvertování/editování dema?

od Rumcajz » 08 úno 2016, 21:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Program na konvertování/editování dema?

Příspěvekod iDeviLeKKK » 08 úno 2016, 21:55 VIP

Vyzkoušej HLAE, koukni se raději na internet, jak se s tím pracuje, líp a rychleji se pak s tím dělá.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Spisiak1 » 09 úno 2016, 01:11 VIP

Pár dni dozadu som riešil niečo podobne, postahoval pár programov a nič nevyriešil, zapol som uja googla a hľadal dalej dočítal som sa akurat (dočítal takže za info. neručím) že prípona .dem nieje video súbor ale príkazovi to znamena že do video formatu ho nedáš, a funguje na nejakej báze čítania príkazov a ich nasledneho prehrania v CS-ku.
(Ak CS-ko prehraje príkazi prečo by to nedokázal program na "podmaze" CS s ktoreho by sa to potom dalo spracovať... basnicka otázka)

Ja som sa nato vykašlal kedže jedna možnosť o ktorej som sa dočítal, bolo prehranie v niečom a naslene natočenie na novo kvalita o ničom druha možnosť vyscrennovať a s obrazkou spraviť video veľa MB veľa roboty a vysledny efekt taktiež s môjho pohľadu žiadny :)

Ale ak na niečo prídeš daj vedieť :P
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 09 úno 2016, 18:21 VIP

Vyřešeno s KubLamou(Uselessem) přez PM a Steam, musím uznat že se v tom parádně vyzná, jen škoda že neexistuje lepší a jednodušší způsob nicméně mi neskutečně pomohl a našel způsob a vysvětlil mi co a jak, díky moc a můžete LOCK.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod useless » 09 úno 2016, 18:29 VIP

Tak dík :D
Lock.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody