Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

BB3(OffBan)/SieurDesto/_CaspEr

Příspěvekod Degino123 » 09 úno 2016, 20:40

1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem SieurDesto.
[AMXBans] Zbyva jeste 30 minutes and 50 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : _CaspEr
[AMXBans] Duvod : ' Blokovani/staveni do ciziho buildu / PP '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 54240840 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ===============================================

3. Napište co se stalo : Vcera som hral na serveri (BB3). Mal som 1. spawn. Blok som tam nehal lebo som isiel stavat na ine miesto. Ked bol cas na schovanie tak mi niekto zacal hovorit ze idem na forko ze dostanem ban za blockovanie kempu. V pohode. Nic sa nestalo. Dnes hram asi od 16:00 a ked sa o 20:15 menila mapa tak mi vypisalo ze mam ban za blockovanie kempu. K tejto situacii by som sa rad vyjadril. Na deme, ktore je poskytnute v staznosti na hracov jasne NIEJE vidno, kedy som tam block polozil. Demo obsahuje iba to ze tam mam block. Podla mna je taketo demo neadekvatne kedze tam vobec nieje vidno ze som JA nieco blockol. Je tam vidno iba MOJ block. Prosim o presetrenie tohoto banu. Dakujem.

Tu je link na staznost na mna ----------> block-bb-3-t117265.html

4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč: Som EVIP hrac.
Degino123
Amatér
Amatér

BB3(OffBan)/SieurDesto/_CaspEr

od Rumcajz » 09 úno 2016, 20:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB3(OffBan)/SieurDesto/_CaspEr

Příspěvekod SieurDesto » 09 úno 2016, 21:06 VIP

Ahoj, kontroloval jsem PP zkontroloval jsem demo a viděl, že si blokl jinému hráči tunel označeným blokem, já si myslím že to demo bylo dostatečné - jde tam vidět hráčův kemp a tvůj označený blok kterým ten kemp blokuješ. A to že se neumíte dohodnout kdo bude na spawnu tě neopravňuje mu bloknout kempu.

Nahlášení i s demem(důkazem) si tu už poslal a já nemám co víc k tomu říct, prostě jsem zhodnotil situaci a zabanoval tě.
Přeji pěkný večer, Desto.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Degino123 » 09 úno 2016, 21:17

Ako si mohol vidiet ze som inemu hracovi blockol tunel, ked na deme je vidno iba moj block v jeho tuneli. Hovorim. Dal som block na spawn a isiel som stavat prec. Viac som s tym blockom nehybal.
Degino123
Amatér
Amatér

Příspěvekod SieurDesto » 09 úno 2016, 21:22 VIP

Degino123 píše:Ako si mohol vidiet ze som inemu hracovi blockol tunel, ked na deme je vidno iba moj block v jeho tuneli. Hovorim. Dal som block na spawn a isiel som stavat prec. Viac som s tym blockom nehybal.

Kdybys ho tam dal už na začátku tak nechápu proč by tam potom ten hráč stavěl když už by to bylo od začátku bloklé - tím by si jen zkazil kolo, já jsem zhodnotil to co jsem viděl a to bylo to, že se neumíte domluvit o tom, kdo bude na spawnu a proto si mu to blokl nevím jestli na začátku nebo na konci kola ale to není podstatné tady jde o to, že jsi to prostě udělal(blokl ten jeho kemp), víc se k tomu už nebudu vyjadřovat, počkej na vyjádření HLSA nebo vyšších.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eMkac » 13 úno 2016, 19:27

Omlouvám se za pozdní vyjádření.
Je to slovo proti slovu. Na tohle je potřeba demo od začátku, aby bylo vidět, kdo měl první blok.
Admin si dá příště pozor, aby demo bylo průkazné!
lock
eMkac
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban Žádost