• Stránka 1 z 1
CS GO fps
POtřeboval bych pomoct...nevím proč ale ve hře mi nejdou fps nad 60 fps...třeba v menu jich mam 80..při načítani mapy až 150...zkoukl jsem hromadu ruzných videii jak zvýšit fps ale nic...v cs 1.6 mi to nikdy neklesne pod 120 fps. Nevíte co s tím? (A těch 60 fps jsem měl jen na jedne mapě. Normálně jich ve hře mam tak 30-40fps)
Seřizovač hodin na gamesites.cz

-
flizzynko - Zkušený
Re: CS GO fps
Je jasné, že v menu bude ukazovat víc když se nevykresluje mapa. Možná sem zkus dopsat tvůj hardware, jestli to FPS odpovídá. Taky bych ti mohl poradit, jestli nemáš zpuštěných hodně procesů, jestli ti to nezatěžuje PC. Ale to si už zjisti sám. CS 1.6 jé méně náročná hra a určitě pojede na víc FPS. Já ti můžu poradit jen vypnout nepotřebné procesy, ověř si integritu souborů CS:GO přes steam, ať se ti to vyčistí, jestli tam nemáš něco špatnýho. Ale pokud máš vše vpohodě, můžeš ještě zkusit jednodušší animace ve hře, při startu do hry. Toť vše 

Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
-
AweX - Zkušený
Re: CS GO fps
Jako první sem vypiš co máš za počítač. Ale nedivil bych se kdyby to bylo slabostí tvého počítače jestli-že si měl na 1.6 jen 120 FPS
-
BEHIND - Zkušený
• Stránka 1 z 1