I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

bezduvodne

Příspěvekod Pete » 10 úno 2016, 21:41

Admin COKOHODOTOHO mi dal ban na 2 tydny za "pry urazky do rodiny pri tom to bylo od jineho hrace mi !" za urazky jsem mu napsal ze je potrat a coko mi sliboval na 2 tydny ban ? tak jsem mu odpovedel ze se to bude resit na forku a uz je to vyhrozovani "DDD "Dbyl bych rad kdyby si to dohledalo vice adminu a vsichni se shodli na tom ze bych mel dostat ban na 2 dny ale ne na 2 tydny :) jedna se o server : WAR XP 1 pokud se prokaze nevina beru od COKA jako omluvu okamzity unban a tomu bastardovi co nadaval do rodiny unban taktez . aby to mohl zkusit znovu . a pokud budete chtit videt fotky neni problem mam vse nafocene . a jestli se prida HAND OF GOD to je taky provokaater takze at se ani nevyjadruje doufam ze vam to bude jasne .
Pete
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

bezduvodne

od Rumcajz » 10 úno 2016, 21:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bezduvodne

Příspěvekod Faze123 » 10 úno 2016, 21:47

Stále provokuješ hráče, dostal jsi už 9x ban za, provokaci, nadávky..... Nevím kolik krát jsem ti ho uděloval já sám, když jsi byl nahlášen do PP. Jelikož ti stále není jasné jak se na serveru máš chovat, a stále ti není jasné, že nemůžeš pořád ze sebe dělat pána tak došla rána a to je ban na 2 týdny. S cokem naprosto souhlasím a podpořím ho v tom, že sis ten ban zasloužil. Toto je sekce stížnosti na admina a zde máš předkládat důkazy ty ke svoji nevině. Já sem hodím tvůj chat log :

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... player=901

PS: vyhni se spamu, vyčkej na vyjádření dotyčného admina a vyšších.
Faze123
Drbna
Drbna

Příspěvekod Pete » 10 úno 2016, 22:02

Ale ja s tim nesouhlasim :DDD on mi nadaval tvrde tak jsem mu to oplatil a ty tvoje bany byli jenom mi ne tomu kdo zacal :idea: :ugeek: :DDD no jo zakon padajiciho hovna :DDDD je bu nato za 2 tydny budu sprosty jak doposud demokracie ne :DDD bud to zdokonalite a nebo nemuzete hazet vinu na me kdyz to nemate DOKONALE :lol
Pete
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Jadberg » 10 úno 2016, 22:10

Ban oprávněný, až se přestaneš na serveru chovat infantilně, tak to bude pro nás pro všechny lepší.
Dám ti tu prostor na omluvu, pak ti to možná čoko nebo já o něco zkrátíme.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Pete » 10 úno 2016, 22:17

+bych rad dodal at coko predlozi od Vanilla ice chloe jeho chat log nebo jak se to nazyva sem at se ostani admini muzou podivat a posoudit dale trvam na unabnu obou hracu 8-) a omluvit se komu ? ja jsem ten ktery si musel precist rodine urazky :) omlouvat se nebudu tak se bav v praci nebo co delas a hned dostanes facku pokud nejsi na cosialce ci skole jak vetsina zde ... a infantilne se chova 80 procent hracu tak to zkusaj nekde jinde VLKU :DDDDD
Pete
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Pete » 10 úno 2016, 22:28

Az zde budou oba chat logy ci jak se to nazyva tak je to prijmy dukaz toho ze jsi zacal behem zitrka dolozim foto protoze 30 minut meho case reseni takovych picovin se mi zda az dost :) kdybych to tak delal kazdy den tak za mesic bych si v praci vydelal o 2250 kc vice tak se proberte a zacnete se k tomu nejak stavet
Pete
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod JayoX » 10 úno 2016, 22:42 VIP

Ok, omluva nebude není co řešit. Zamknu to nebo napíšeš další hovadiny a vysloužíš si delší ban.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod cokohodotoho » 10 úno 2016, 22:54

Si sa ukázal ešte aj na fóre... ozaj k tomu neni čo dodať, hráča ktorého tu spomínaš dostal ban na deň za urážky na rodinu, sám si to videl keďže si ešte na servery bol lebo teba som banoval cez web. U teba som veľa krát prehliadal malé urážky či provokácie, lebo som vedel že aj tak príde horšie, ver že tomu je koniec a ak máš v pláne v tvojom chovaní pokračovať o tie 2 týždne tak ver že prídu dlhšie bany a neodpustím ti už nič. Viac krát som sa snažil s tebou normálne baviť a vysvetliť, že tvoje chovanie nie je na mieste, ale ty o to zjavne nemáš záujem.... takže už ani ja.

PS ešte dodám že som veľmi trpezlivý človek a na warcrafte som cca 5 rokov, ale človeka ako ty som tam ešte nestretol a nikdy som nebol nútený dať podobný ban lebo vždy sa to snažím riešiť po dobrom, ver že keby sú na warcrafte iní vyšší admini tak už máš dávno permu... takže naozaj neviem čo máš za komplexy ale mal by si sa nad sebou zamyslieť
Obrázek
cokohodotoho
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Cobretti » 10 úno 2016, 23:51

Ale ale ale, koho pak to tu máme? Že by narušeného člověka? Je vidno, že ti nestačí dělat bordel u nás na vlajkách.
Ale když jsi se tu připomněl, projel jsem si tvůj chat i u nás a hádej co? Vysloužil sis ban a jelikož ti těch pár dnů či týdnů nepomohlo, tak jsme malinko přitvrdili.
Pokud po ukončení banu - 20.03.2016 - 23:26:14 uvidím opětovné pokračování tvého narušeného jednání, riskuješ možnost, že se k nám napojíš, až budou udělovány amnestie ;)
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 úno 2016, 10:32

Ban byl na týden prodloužen i hráči vanilla ice ; Chloe;.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy