• Stránka 1 z 1
[?] TUTORIAL | Vlastní Textura
Zdravím, mám tu pro vás další tutoriál, v tomto bych vám chtěl něják přiblížit jak si udělat vlastní texturu.
začneme tím, že si stáhneme "vtfedit" například TU
do vtfeditu si dáme obrázek tak že klikneme na "file" a poté "import"
upravíme si obrázek dle toho jak chceme, a dáme export.
obrázek si tedy uložíme na předem určené místo, například na plochu, ale to není vše, vytvoříme si textový dokument, do kterého napíšeme tohle -
ZDE máte ke stažení daný soubor... do kterého to zapíšete, vy už to tam budeme mít, proto jen přepíšete za custom/ název toho daného obrázku, který chcete mít jako texturu.
upozorňuji, že ten soubor který máte výše ke stažení, musí zůstat v "vmt" jinak vám to nebude fungovat.

pokud na to nevidíte, zde máte originál -----> TUUUUUU
Teď máte 2 soubory, jeden "vmt" a jeden "vtf" oba soubory dáte do složky C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\materials\custom
teď už pouze stačí, při dávání textury napsat název té vaší, a je to.
Pokud jste nemohli na něco přijít, můžete mi napsat velice rád poradím, nyní mám připravený další tutoriál.
začneme tím, že si stáhneme "vtfedit" například TU
do vtfeditu si dáme obrázek tak že klikneme na "file" a poté "import"
upravíme si obrázek dle toho jak chceme, a dáme export.
obrázek si tedy uložíme na předem určené místo, například na plochu, ale to není vše, vytvoříme si textový dokument, do kterého napíšeme tohle -
- Kód: Vybrat vše
"LightmappedGeneric"
{
"$basetexture" "custom/název obrázku"
}
ZDE máte ke stažení daný soubor... do kterého to zapíšete, vy už to tam budeme mít, proto jen přepíšete za custom/ název toho daného obrázku, který chcete mít jako texturu.
upozorňuji, že ten soubor který máte výše ke stažení, musí zůstat v "vmt" jinak vám to nebude fungovat.

pokud na to nevidíte, zde máte originál -----> TUUUUUU
Teď máte 2 soubory, jeden "vmt" a jeden "vtf" oba soubory dáte do složky C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\materials\custom
teď už pouze stačí, při dávání textury napsat název té vaší, a je to.

Pokud jste nemohli na něco přijít, můžete mi napsat velice rád poradím, nyní mám připravený další tutoriál.

-
Ven0m - Profesionál
[?] TUTORIAL | Vlastní Textura
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [?] TUTORIAL | Vlastní Textura
Prosím udělal by jsi tutoriál jak přidat vlastní zvuky do mapy ? Zkoušel jsem to z tutoriálů na youtube ale nefungovaly
. Normálně jsem je viděl , přehrával v editoru ale ve hře neexistovaly. Jinak skvělí tutoriál 

- DarkWolFcz
- Amatér
• Stránka 1 z 1