• Stránka 1 z 1
Požadať o unban
Nick: AngelOfDeath
1: capture the flag 1
2. Tak sa potom sa divas spatne lebo nikdy som nic nepouzival. Hram to par let a ked je niekdo lepsi ako ostatny tak mu date ban aby si mohli aj ostatny zahrat. Tomu sa hovori diskriminacia lebo nejsem nejaky zacatecnik ktory to hra par mesicu. Venuju se tomu uz par let a viem kam mam strielat a pak dostanu ban za to ze mierim na hlavu .... ved to je na vysmech aj cele vase vedenie ked ma chcete presviedcat o tom ze mam nejaky aimbot ked pri tom nic nemam. Mam 4 vipka a urcite by som pouzival nejakej trapnej cheat aby som o ne prisiel. Ved to nedava logiku. Si myslim ze uz nemate pomalicky penize a tych lepsich hracov z Vip banujete aby prisli on a pak si zas koupili a ked uvidite ze je zas lepsi tak mu date zas ban. Chci videt to demo kde mam takzvane Ab a pri tom nic nemam
1: capture the flag 1
2. Tak sa potom sa divas spatne lebo nikdy som nic nepouzival. Hram to par let a ked je niekdo lepsi ako ostatny tak mu date ban aby si mohli aj ostatny zahrat. Tomu sa hovori diskriminacia lebo nejsem nejaky zacatecnik ktory to hra par mesicu. Venuju se tomu uz par let a viem kam mam strielat a pak dostanu ban za to ze mierim na hlavu .... ved to je na vysmech aj cele vase vedenie ked ma chcete presviedcat o tom ze mam nejaky aimbot ked pri tom nic nemam. Mam 4 vipka a urcite by som pouzival nejakej trapnej cheat aby som o ne prisiel. Ved to nedava logiku. Si myslim ze uz nemate pomalicky penize a tych lepsich hracov z Vip banujete aby prisli on a pak si zas koupili a ked uvidite ze je zas lepsi tak mu date zas ban. Chci videt to demo kde mam takzvane Ab a pri tom nic nemam
-
herbal - Kolemjdoucí
Požadať o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Požadať o unban

Milujeme takovéto osobnosti - já nic, já muzikant, přitom ti tam cross skáče jak splašená veverka a nás tu budeš pořád přesvědčovat, že je to v normálu.
Tady máš to demo a kochej se nad svým rádoby "uměním".
http://leteckaposta.cz/936071533
A abychom předešli zbytečným otázkám, demo si ulož do složky cstrike a pak si ho pusť ve hře, kde do konzole napíšeš - viewdemo xxx (xxx je název dema)
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Teraz sa mi na pc nechce ist ale dufam ze to nejako rano zvladnem. Ja taky take neco miluju ked na ide niedo o niecom presvedcovat ze mam nieco a pri tom nic nemam. Raz som dostal ban za to ze som mal walhack a pri tom som nic nemal. Lebo sluchadla robia svoje a to ze mam uplne male mieritko a trocha si cupnem a dam ti hlavu na sto metrov, a pak ma de nekdo presvedcit ze mam abecko. Konecne som si kupil dalsi vipko a vy ste ma zabankvali. Jedina hra v mem pc a de mi niekdo vypravat ze mam nejakej cheat. Chod na sampionat v hrani teto hry a tam ich banuj lebo su lepsi ako ostatny. Urcite chci vratit penize za to ze som nepravom obvineni. A by ma zaujmalo ako to mam tera riesit ked zaplatim za zrusenie banu ... zrusim ban dam par hlav a zas dostanu permanentni ban za to ze mam podla vas aimbot a pri tom nic nemam. Cez volnej cas som si par krat zahral ked som uz cas na to nemal a jeste sa stane to se ma niekdo nepravom zabanuje proto ze je lepsi jak ostatny, takova doskriminacia voci mne. Urcite by som chcel aby sa na to demo kuklo ty co su vyssi a sa tomu rozumeju a ne ovce ktore nevedia rozoznat cheat od nekolik let hranych jenom CS
-
herbal - Kolemjdoucí
Jak s jantarem. Kdo chceš, aby se na to ještě podíval?
Zde si byl nahlášen a po shlédnutí daným adminem si byl zabanován (akorát to bylo špatně vyplněno v banlistu, tak si ban dostal později). V tomto topicu jsem ti to uzavřel já se stejným verdiktem, jenže hold tobě to nestačí, proto sis založil další topic, který ti uzavřel cheathunter se stejným verdiktem.
Nejde o to, kolik hlav dáš, ale jakým způsobem. Kapiš to?
Zde si byl nahlášen a po shlédnutí daným adminem si byl zabanován (akorát to bylo špatně vyplněno v banlistu, tak si ban dostal později). V tomto topicu jsem ti to uzavřel já se stejným verdiktem, jenže hold tobě to nestačí, proto sis založil další topic, který ti uzavřel cheathunter se stejným verdiktem.
Nejde o to, kolik hlav dáš, ale jakým způsobem. Kapiš to?
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Ja si stale stojim za svojim nech sa a to kukne nekdo kdo sa tomu rozumie. A akym sposobom som dal te hlavy ze je zaroven mna tak mu asi nebudu strilet do noh ne ... ved do hlavy to dava zmysl ale pak uz mam strilet jenom do spodu nech nedostanu dalsi ban, tak vytvorte takovej server kde si aspon mi skuseni hraci zahrajeme, lebo hrat pak z detmi ktore sa stazuju na kazdeho ked ho nekdo da par krat je o nicem lebo pak banujete nekoho kdo nic nema. A jeste si mi neodpovedal na otazku .... ked zaplatim za zrusenie banu a zas ked budem davat takove hlavy dostanu pak ban za to ze mam nejakej trapnej cheat tak sa to bude opakovat stejne jako ted. Lebo takhle zabanovat nekoho kdo nic nema je na zasmiatie. Dosel sem sprace a ze si du zahtrat pak koukam ze sem dostal ban, jeste ted tomu nemuzu uverit ako mozte nekoho nepravom zabanovat, urcite byc chtel nech sa na to kukne nekdo kdo sa tomu rozumie, mam 4 vipka kupene o ktore som nepravom prisiel, chtel bych te penize spatky ked utocite na hraca ktory je lepsi nez ostatny a krivo ho obvinujete.
-
herbal - Kolemjdoucí
Unban zamietnutý !
lock
lock
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1