• Stránka 1 z 1
JAJCO/Fórum
1.Chci se zeptat, proč pan admin JAJCO má problém stahovat screenshoty z letecké pošty. Jak napsal zde: rony-jb7-hazeni-zbrani-teroristum-t117597.html
Například mě nejde printscreen, takže to musím snapshotnout a dát na leteckou. Jen se vymlouvá na to, že stěžujeme adminům práci.. napsal zde: neymarek-3-d-jb4-mfk-t117650.html
Nechápu, proč ostatní admini nemají problém si stáhnout screeny z letecké pošty a on jo. Každej normální admin to stáhne uplně v pohodě.Zatím jsem se nesetkal ani s jedním adminem, který by tam psal takové sračky, jako píše on. Prostě mě to nejde printscreenout. Když dám printscreen, tak mi to vyscreenuje plochu, proto to dávám na leteckou a když adminovi na tsku řeknu, že to na fórko nedám, že mi to tenhle debil zas nezkontroluje a napíše tam že to mám dávat jinam, tak mi řekne ať to tam dá, že to zkontroluje... a co myslíte.. stejně nic..
PROSÍM O JINÉHO KONTROLORA.
DĚKUJI!!
Například mě nejde printscreen, takže to musím snapshotnout a dát na leteckou. Jen se vymlouvá na to, že stěžujeme adminům práci.. napsal zde: neymarek-3-d-jb4-mfk-t117650.html
Nechápu, proč ostatní admini nemají problém si stáhnout screeny z letecké pošty a on jo. Každej normální admin to stáhne uplně v pohodě.Zatím jsem se nesetkal ani s jedním adminem, který by tam psal takové sračky, jako píše on. Prostě mě to nejde printscreenout. Když dám printscreen, tak mi to vyscreenuje plochu, proto to dávám na leteckou a když adminovi na tsku řeknu, že to na fórko nedám, že mi to tenhle debil zas nezkontroluje a napíše tam že to mám dávat jinam, tak mi řekne ať to tam dá, že to zkontroluje... a co myslíte.. stejně nic..
PROSÍM O JINÉHO KONTROLORA.
DĚKUJI!!
- Ojtas123
- Amatér
JAJCO/Fórum
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JAJCO/Fórum
To, že některým adminům nevadí stahovat screeny je jedna věc, ale když se podíváš SEM, tak tam je jasně napsáno že screeny máš dávat na tyto stránky: http://www.imgbank.cz/ http://tinypic.com/index.php https://www.ctrlv.cz/.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Re: JAJCO/Fórum
Stížnost se zamítá.
lock
edit JaJ0: Příště si něco přečti, než začneš psát srance na mojí osobu. Urážet můžeš svoje kamarády
lock
edit JaJ0: Příště si něco přečti, než začneš psát srance na mojí osobu. Urážet můžeš svoje kamarády

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1