[Zamítnuto] Akademie/JailBreak

Příspěvekod NEWO » 09 úno 2016, 12:26

Nick ve hře: NEWO:)

Nick na fóru: NEWO

Odkaz na profil:

Věk: 13

Steam ID: STEAM_0:1:123963536

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=56996

Proč chci akademika: No tak je všem asi jasné že když chci být akademik tak to chci dotáhnout do cíle a můj cíl je stanoven na admin právech. Ale zde není proč chci být adminem ale akademikem takže. Akademikem chci být abych mohl být v budoucnu administrátorem a v současné době chci dělat něco za co budu odměněn to znamená body za nahlášení :-0

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem ban za FreeKill ale bude to už měsíc a zapomněl jsem to nahlásit dostal jsem ban za to protože bylo poslední kolo a 04.02.2016 jsem dostal ban za slovíčkaření že jsem ukončil VD a řekl jsem VD skočí nevěděl jsem že je to považováno jako slovíčkaření ale už to vím a hodlám se to napravit tím že i poradím kdyby to někdo jiný chtěl udělat co se táče nadávej v chatu jsou odstraněny s tím že jsem počkal 21 dní než se to promaže a mohl bych požádat celých 21 dní bez nadávek a plánuji to udržet a nenervovat se... ;)
NEWO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Akademie/JailBreak

od Rumcajz » 09 úno 2016, 12:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademie/JailBreak

Příspěvekod Tommy58 » 12 úno 2016, 22:48 VIP

Když máš říct všechny, tak jsou myšleny všechny - adasdsad-jb1-t97374.html

Říkáš, že chceš pomoct, ale já nevidím žádné zlepšení, čekáš jen do té chvíle, než dostaneš akademika a pak se začneš starat. Ne, takhle to nefunguje, prvně prokaž, že ho chceš, a pak se o tom můžeme bavit dále.

Lock
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky