I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Brassard/JB8

Příspěvekod Anjelik » 12 úno 2016, 23:04

1. Brassard přišel chvilku hrál btw. prostě hrál povídal si s hráčkou ze stejného bydliště. Půlka serveru mu psala ozkoušej Dastana na mik nic. Potom asi tak po 10-15 minutách řekl do miku ať mu něco řekne a nic ani kill ani přemístění nic a potom lala dostali jsme kick prvně kámoš a pak já jen tak že jsme mu říkali ať testuje mik :D prostě lážo plážo. A prý dovolil dastanovi být u ct bez miku.. Asi si to najdete v konzoli :D. Mám malý screen zachvíly bude stížnost od Frechyho natáčel to.. No řekněme že to je třetí stížnost tak nevím jestli jsme v nepořádku my nebo někdo jiný.
http://imgup.cz/image/igs Malý screen a tu záznam ze serveru.. Mám pocit že není chyba na naší straně aspoň jsme si jí neuvědomily psalo to víc lidí. Je to s prominutím opravdu zajimavý případ který bych zaslal do nějaké léčebny výběr léčebny přenechám na vás. Pokud to někoho uráží opravdu to nebyl cíl jen už mě štve za těch týdnů měśíců mám pocit že jsem poznal dost adminů ale toto je přímo extrém. V případě že si vzpomenu vložím sem demo natáčené na serveru ale ještě to tam není chce se mi spat :D kdyby něco najděte si to Jail_rush či jak to je :D +- od začátku mapy až tak když zbývalo do konce mapy 20 minut :D. Fajn tak snad zítra nevím kdy se tam zobrazují ty dema :D
Anjelik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Brassard/JB8

od Rumcajz » 12 úno 2016, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brassard/JB8

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 úno 2016, 23:11

Bylo hodně T a CT brali pravidelně Simona. Hráč Dastan byl u CT a perfektně plnil povinnosti, zdůvodňoval killy, napomáhal plynulosti hry.
Proto jsem mu během svého dohledu na server, povolil být u CT. Přes velký handicap to však zvládal naprosto bravůrně.
Nebyly žádné problémy, Simona si vždy někdo vzal, nikdy se na něj nečekalo.
A když jsem jednou udělal vzpouru a zůstal sám Dastan, chtěl se zabít aby nezdržoval ale zastřelil jsem ho dříve :)

Když se server vylidnil, napsal jsem mu aby šel k T protože jich je málo, on odepsal "Ano".
Takto vypadá komunikace lidí na úrovni.

Ty a Frenchy jste si vyprosili mic a potom do něj začali skřekat blbosti nesouvisící se hrou. Opakovaně jste dělali blbosti a nepomohlo ani upozornění, ani kick.
Takto vypadá komunikace někde v ústavu.

Znova opakuji, já mu udělil výjimku v rámci zachování plynulosti hry na serveru. Vše bylo OK. Jediný problém jsi byl ty, buď rád že si nedostal ban jako ostatní.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anjelik » 12 úno 2016, 23:22

Omlouvám se že sem píšu jen přiložím to demo ze serveru :D http://hltv.fakaheda.eu/20539-1602122214-jb_rush.dem.zip stáhnout pusťte si to cca od 18cti minut.. Rozhodně není na škodu zkouknout to celé nevím jestli jsem nepochybil já ale omlouvám se neuvědomuji si že bych něco dělal špatně.. Ale omlouvám se jelikož jsem určitě pochybil i já :) Nevyznám se vtom ale dobrý dobrý.. Tak promiň rozhodně jsem netušil ale nevím že.. Myslel jsem si že chybuje tak pardoon díkec no.
Anjelik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 úno 2016, 23:24

Anjelik píše: Ale omlouvám se jelikož jsem určitě pochybil i já :) Nevyznám se vtom ale dobrý dobrý.. Tak promiň rozhodně jsem netušil ale nevím že.. Myslel jsem si že chybuje tak pardoon díkec no.

Omluvu beru, taky mi bylo 15 a choval se jako dement :D
Příště raději normálně hraj a jednou to tu třeba povedeš ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 12 úno 2016, 23:26 VIP

vyjádření admina máš
stížnost zamítnuta
lock
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy