• Stránka 1 z 1
Nejde mi sa napojiť na JB
Ahoj prosím pomôžete mi chcem sa pripojiť na JB a nejde mi stále mi tam ukazuje že T2dels/gs_vudce/gs_vudce.mdl, dicsconnect. Neviem čo mám stým robiť už som 2x odinštaloval cs 1.6 a nainštaloval. Cs 1.6 verziu mám originálnu. Tak keď bude niekdo ochotný mi pomôcť tak budem veľmi rád.
VIP na Knife #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
-
MULTIJUMP - Zkušený
Nejde mi sa napojiť na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde mi sa napojiť na JB
ukaž celý výpis z konzole
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 6
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Mod_LoadBrushModel: models/player/vip_jail_te/vip_jail_te.mdl has wrong version number (1179011410 should be 30)
Error: could not load file Edels/player/gs_vudce/gs_vudce.mdl
Model Edels/player/gs_vudce/gs_vudce.mdl not found and not available from server
Cannot continue without model Edels/player/gs_vudce/gs_vudce.mdl, disconnecting.
Server # 6
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Mod_LoadBrushModel: models/player/vip_jail_te/vip_jail_te.mdl has wrong version number (1179011410 should be 30)
Error: could not load file Edels/player/gs_vudce/gs_vudce.mdl
Model Edels/player/gs_vudce/gs_vudce.mdl not found and not available from server
Cannot continue without model Edels/player/gs_vudce/gs_vudce.mdl, disconnecting.
VIP na Knife #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
-
MULTIJUMP - Zkušený
Pokud jsem dobře pochopil tak ti chybí složka a soubor gs_vudce.
Postup:
Stáhni si tento soubor: http://leteckaposta.cz/113620385 (to je ten chybějící soubor gs_vudce.mdl)
A teď pokud máš steam tak musíš rozkliknout: Program Files(x86)
Steam
Steamapps
common
Half-Life
cstrike_downloads
models
player
Ve složce player se podívej zda-li tam máš složku gs_vudce, pokud ne tak ji vytvoř a do složky pojmenované gs_vudce vlož ten mdl soubor co jsem ti poslal.
-----
Pokud máš NonSteam tak záleží jaký NonSteam klient máš ale musíš se dostat do složky cstrike (můžeš ji vyhledat přez windows vyhledávač a urychlit si tak práci s hledáním) dále postupuješ z složky cstrike
models
player
Ve složce player se podívej zda-li tam máš složku gs_vudce, pokud ne tak ji vytvoř a do složky pojmenované gs_vudce vlož ten mdl soubor co jsem ti poslal.
Pokud ti to nepomohlo bylo by fajn kdybys problém přepsal podle vzoru do sekce 1.6 Rady a Návody.
Postup:
Stáhni si tento soubor: http://leteckaposta.cz/113620385 (to je ten chybějící soubor gs_vudce.mdl)
A teď pokud máš steam tak musíš rozkliknout: Program Files(x86)

-----
Pokud máš NonSteam tak záleží jaký NonSteam klient máš ale musíš se dostat do složky cstrike (můžeš ji vyhledat přez windows vyhledávač a urychlit si tak práci s hledáním) dále postupuješ z složky cstrike

Pokud ti to nepomohlo bylo by fajn kdybys problém přepsal podle vzoru do sekce 1.6 Rady a Návody.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
To samé co jsem ti popsal s tím gs_vudce udělej i s tímto souborem: http://leteckaposta.cz/189846612
Zase jako u toho předchozího gs_vudce.mdl najdi tu složku player a tam vytvoř složku: vip_jail_te a do ní vlož ten mdl soubor co jsem poslal.
Zase jako u toho předchozího gs_vudce.mdl najdi tu složku player a tam vytvoř složku: vip_jail_te a do ní vlož ten mdl soubor co jsem poslal.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
bez odezvy tak předpokládám že už to vyřešil
lock
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1