• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Screeny
Když si v konzoli udělám screenshot, tak se mi to uloží do složky, ale nejde to otevřít, nevíte co stím? Díky
-
adusino - Zkušený
[vyřešeno] Screeny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Screeny
Zapomněl jsem napsat.
Počítač
NonSteam
Win7
Počítač
NonSteam
Win7
-
adusino - Zkušený
Ahoj, musíš si ho otevřít ve správném programu.
Takže na ten screen klikni pravým > Otevřit v programu > Zvolit výchozí program… > Tam vyber Malování (když ho tam neuvidíš, klikni na Další programy)
edit: Nebo si stáhni a nainstaluj IrfanView. Je to světová jednička na prohlížení obrázků + umí i pár jednoduchých úprav (změna jasu, kontrastu, rozlišení, formátu, apod.).
Po instalaci si ho otevři > nahoře vyber Options > Set file associations… > Klikni na Images only a je to
Takže na ten screen klikni pravým > Otevřit v programu > Zvolit výchozí program… > Tam vyber Malování (když ho tam neuvidíš, klikni na Další programy)

edit: Nebo si stáhni a nainstaluj IrfanView. Je to světová jednička na prohlížení obrázků + umí i pár jednoduchých úprav (změna jasu, kontrastu, rozlišení, formátu, apod.).
Po instalaci si ho otevři > nahoře vyber Options > Set file associations… > Klikni na Images only a je to

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Moc díky, stáhl jsem si to a už to jde. Díky

-
adusino - Zkušený
• Stránka 1 z 1