• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Herní myš
Bohatě stačí něco co má tlačítka MOUSE4 a MOUSE5, nastavitelné DPI a dobře padne do ruky.
Nemusí stát moc, přece jen drahá myš ≠ skill
Hlavně se vyvyruj čemukoli od firmy Razer, pokud chceš něco určeného k hraní a ne k nočímu osvětlení.
Nemusí stát moc, přece jen drahá myš ≠ skill

Hlavně se vyvyruj čemukoli od firmy Razer, pokud chceš něco určeného k hraní a ne k nočímu osvětlení.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Od Rezeru jsem chtěl deathadder, ale je moc drahá 

- K3Zi
- Kolemjdoucí
Já bych ti mohl doporučit tuto Herní myš BIOHAZARD.Dostanu ji sice až na Vánoce,ale skusil jsem sní hrát 3 kola furienu a úplně super dobře padne do ruky nastavitelný DPI atd... Prostě super
Ale každý má jiný styl

Ale každý má jiný styl

- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

-
flendis - Drbna
flendis píše:Já bych ti mohl doporučit tuto Herní myš BIOHAZARD.Dostanu ji sice až na Vánoce,ale skusil jsem sní hrát 3 kola furienu a úplně super dobře padne do ruky nastavitelný DPI atd... Prostě super![]()
Ale každý má jiný styl
Tu přímo mám a nemam si absolutně na co stěžovat, padne do ruky, nastavitelná i levná

Bejvávalo:
[Counter-Strike 1.6] Admin
- sekce AIM/AWP/DM/WAR3FT/FY/GSCW
[Counter-Strike 1.6] Turnajový Admin
- sekce AIM/FY/AWP
[Counter-Strike 1.6] Support
[Counter-Strike 1.6] Admin
- sekce AIM/AWP/DM/WAR3FT/FY/GSCW
[Counter-Strike 1.6] Turnajový Admin
- sekce AIM/FY/AWP
[Counter-Strike 1.6] Support
-
Arcayo - Zkušený
Skus sa taktiez pozriet na A4tech bloody mysky su skvele mam jednu cez 2 roky a neni na nej ziadna znamka nejakeho pouzivania a ma surfy cize paradicka
Najlepší može byť iba jeden
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
-
ToXiCwOw - Drbna
Suhlasim tiez by som doporucil A4tech bloody 

Robme svet krajší spolu...
Akademik [Dokončené]
Akademik + [Dokončené]
Admin-akademik Iné servery [Dokončené]
Cs 1.6 Admin All Iné servery
Nick v hre + Steam nick TheManXD
Akademik [Dokončené]
Akademik + [Dokončené]
Admin-akademik Iné servery [Dokončené]
Cs 1.6 Admin All Iné servery
Nick v hre + Steam nick TheManXD
-
RealTheManXD - Amatér
Jestli teda nechceš nijak drahou ale účinnou a pohodlnou tak ti můžu doporučit Herní myš (SHADOW YMS 3007) od YENKEE.
má Dpi – 800/1200/2000, a je lehce osvícená takže žádná diskotéka
a kabel je izolovaný a pletený takže dost vydrží. http://www.yenkee.cz/herni-mys/yms-3007-shadow sám jí chvíli používám a jsem s ní opravdu spokojen navíc mě skoro nic nestála 
ale nevím jaký názor na tu myš bude mít třeba suport
má Dpi – 800/1200/2000, a je lehce osvícená takže žádná diskotéka

ale nevím jaký názor na tu myš bude mít třeba suport

NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
-
worky22 - Pokročilý
Tak já bych ti určitě doporučil tuto myš, skoro zdarma, padne do ruky, funkční DPI, svítí, a tu máte odkaz : https://www.alza.cz/connect-it-ci-188-t ... 465981.htm Zrovná jí mám i já
a moc se s ní bavím

|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
stačí ti myška z Lidla
za 60 Kč a je to 

-
H3de4S - Pokročilý
Já osobně používám myš od ZALMAN. Nemám s ní žádný problém vysoké DPI za tu cenu. Doporučil bych tedy tuhle.
P.S K balení je + závaží podle ruky stačí doladit
.
P.S K balení je + závaží podle ruky stačí doladit

-
Rezident - Profesionál
Víš o tom, že vysoké DPI nic neznamená? Je to jen číslo, které určuje, jak moc se tvůj kurzor pohne, když tu myš posuneš o nějakou tu jednodku vzdálenosti.
Kupovat si myš jen proto, že má vysoké DPI je nesmysl, protože stejně většina lidí nepoužívá víc jak 4000 (a i to je moc). Je to jen lákadlo pro lidi, kteří o tom nic neví. Je to něco jako ty "dvougigové grafiky" co jsou všechny tak strašně výkonné právě díky velikosti jejich paměti.
U myši jsou mnohem důležitější věci - ergonomie, polling rate, odezva, přesnost, počet tlačítek a jejich životnost. Samozřejmě, když má myš všechny tyto vlastnosti na skvělé úrovni za dobrou cenu a vysoké DPI, tak si ji kup, ale rozhodovat se jen kvůli DPI je, jak jsem již zmiňoval, kravina.
Kupovat si myš jen proto, že má vysoké DPI je nesmysl, protože stejně většina lidí nepoužívá víc jak 4000 (a i to je moc). Je to jen lákadlo pro lidi, kteří o tom nic neví. Je to něco jako ty "dvougigové grafiky" co jsou všechny tak strašně výkonné právě díky velikosti jejich paměti.
U myši jsou mnohem důležitější věci - ergonomie, polling rate, odezva, přesnost, počet tlačítek a jejich životnost. Samozřejmě, když má myš všechny tyto vlastnosti na skvělé úrovni za dobrou cenu a vysoké DPI, tak si ji kup, ale rozhodovat se jen kvůli DPI je, jak jsem již zmiňoval, kravina.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 2 • 1, 2