• Stránka 1 z 1
Žádost o unban:loveclidi
Server : survival od GS, nickname admina neznám, jméno ve hře je: loveclidi
Důvod 12. Varování.. nevím co to má být... nevím o co se jedná, délka a vše s banem je toto... Číslo banu: 494, od web do Fri Jul 29 17:02:30 CEST 2016
Důvod banu neznám( napsáno nahoře), nevím o co se jedná, pokud jsem porušil to, že jsem lítal fajn, avšak to mohlo být lagem netu, doopravdy nevím za co mám ten ban, prostě o ničem nevím a nejsem si vědom ničeho zlého co bych udělal. S pozdravem "loveclidi". Napsal AgentCIA. Děkuji za rychlou pomoc případné odbanování.
Důvod 12. Varování.. nevím co to má být... nevím o co se jedná, délka a vše s banem je toto... Číslo banu: 494, od web do Fri Jul 29 17:02:30 CEST 2016
Důvod banu neznám( napsáno nahoře), nevím o co se jedná, pokud jsem porušil to, že jsem lítal fajn, avšak to mohlo být lagem netu, doopravdy nevím za co mám ten ban, prostě o ničem nevím a nejsem si vědom ničeho zlého co bych udělal. S pozdravem "loveclidi". Napsal AgentCIA. Děkuji za rychlou pomoc případné odbanování.
CIA kdo zná pochopí.
-
AgentCIA - Kolemjdoucí
Žádost o unban:loveclidi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban:loveclidi
Omlouvam se, ale pred nejakou dobou byl bug, ze za varovani jsi automaticky dostal nejvyssi mozny ban.
Unban udelen (a bug uz je nejakou dobu opraven).
Promin za neprijemnosti.
Unban udelen (a bug uz je nejakou dobu opraven).
Promin za neprijemnosti.
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1