• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Cpu
Kompresorem?
a neodfouknul sis nějaký ten kondenzátor ze základovky?
ne sranda..
Technický dotaz, nemáš náhodou přetaktovaný procesor? Jestli ano, tak to může být příčinou. Pokud máš přetaktovaný procesor a jeho výkon je v tu chvíli na 100% původního taktu tak ti to PC ukáže jako 100%, ale přitom PC běží jen na 80% nového taktu, ale to už čidlo na procesoru nerozezná a neustále ukazuje původní frekvenci. Takže, pokud se ti pc nelaguje, nepřehřívá, je to buď tímto, nebo špatným čidlem a neměl by to být žádný problém

Technický dotaz, nemáš náhodou přetaktovaný procesor? Jestli ano, tak to může být příčinou. Pokud máš přetaktovaný procesor a jeho výkon je v tu chvíli na 100% původního taktu tak ti to PC ukáže jako 100%, ale přitom PC běží jen na 80% nového taktu, ale to už čidlo na procesoru nerozezná a neustále ukazuje původní frekvenci. Takže, pokud se ti pc nelaguje, nepřehřívá, je to buď tímto, nebo špatným čidlem a neměl by to být žádný problém

-
PajaS - Drbna
P.S. podívej se kdyžtak ještě do procesů, jestli ti tam neběží nějaké aplikace na pozadí, které berou příliš mnoho CPU. JEstli tam bude něco, co neznáš a nemělo by to tam být, zkus to ukončit (explorer prosím nezavírej, zmizela by ti plocha..
)

-
PajaS - Drbna
PajaS píše:P.S. podívej se kdyžtak ještě do procesů, jestli ti tam neběží nějaké aplikace na pozadí, které berou příliš mnoho CPU. JEstli tam bude něco, co neznáš a nemělo by to tam být, zkus to ukončit (explorer prosím nezavírej, zmizela by ti plocha..)
zmizla by tá lišta čo je dole

Minecraft Support
-
smokys - Drbna
smokys píše:PajaS píše:P.S. podívej se kdyžtak ještě do procesů, jestli ti tam neběží nějaké aplikace na pozadí, které berou příliš mnoho CPU. JEstli tam bude něco, co neznáš a nemělo by to tam být, zkus to ukončit (explorer prosím nezavírej, zmizela by ti plocha..)
zmizla by tá lišta čo je dole
zmizelo by ti vše

-
PajaS - Drbna
bejk7 píše:Ahoj mám problém s CPU neustále mi jede na 100% přitom mám vyčištěný pc kompresorem možná že sou nějake programy spuštěny ani o tom nevim. Předem dekuji za odpověď
Zabudol som sa spýtať, mohol by si mi poslať Screen? A aky máš windows?
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
Lebo vo Win8 je to tak "pytomo" znázornené na koľko ti CPU beží, a ako si tak všímam tak expert do PC nieje tak je možne že len prehliadol to správne znázornenie CPU. Joj PajaS tak ja som nevedel, zle som to pochopil 

Minecraft Support
-
smokys - Drbna
a stejně tam mám chybu, protože se to píše TIP
no nevadí
...jo w8 mají spoustu nevychytaných much, ale je to teprve v začátcích a další aktualizace přijdou
ale myslím, že toto není už k jeho problému. A vidím, že se už celkem dlouho nevyjadřuje..

-
PajaS - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2