• Stránka 1 z 1
Jailbreak 5 / HP Deskjet D1460 / FreSshiikova Simmy
1. Jailbreak 5 / HP Deskjet D1460 / FreSshiikova Simmy
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem HP Deskjet D1460.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 58 minutes and 34 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : FreSshiikova Simmy
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 91029966 '
[AMXBans] Tva IP : ' 76.31.181.88 '
3. Druhé kolo si beru simona, a řeknu hráčum že kdo chce mikrofon at jde na stůl do klece. Přišli tam 3 hráči, zapla jsem mikrofon tomu prvnímu a řekl mi situaci, vše se vysvětlilo a poslala jsem ho k zádní zděně. Další hráč mi začal do mikrofonu zpívat, zasmála jsem se, a řekla at jde na zadni zděnu. Potom jsem řekla at jsou všichni hráči zamnou (doplnila jsem si hp) a chtěla jsem dát atrakci s trampolinou. V té chvíly jsem dostala ban. Jak mohl admin tušit že hráčovi nedám nevýhodu? Co když jsem mu chtěla dát nevýhodu na té trampolině? Nerozumím proč admin mi dal hned ban a nepočkal co dále udělám. Pokud teda hráčovi co nemluvil o FK musím dát okamžitě kill tak to se omlouvám ale mám potvrzení i od dvou adminu že za to kill dávat nemusím pokud nechci. + Bylo pozdě večer a 3 hráči naživu, tak jsem nechtěla zabíjet. Pokud se v něčem mýlim tak se omlouvám.
P.S I hráči nevědí či je to automaticky nebo né, takže si myslím že stačilo přehození nebo mě to říct a né hned ban. http://postimg.org/image/4rprrrr61/
4. Jsem Evip hráč.
2.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem HP Deskjet D1460.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 58 minutes and 34 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : FreSshiikova Simmy
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 91029966 '
[AMXBans] Tva IP : ' 76.31.181.88 '
3. Druhé kolo si beru simona, a řeknu hráčum že kdo chce mikrofon at jde na stůl do klece. Přišli tam 3 hráči, zapla jsem mikrofon tomu prvnímu a řekl mi situaci, vše se vysvětlilo a poslala jsem ho k zádní zděně. Další hráč mi začal do mikrofonu zpívat, zasmála jsem se, a řekla at jde na zadni zděnu. Potom jsem řekla at jsou všichni hráči zamnou (doplnila jsem si hp) a chtěla jsem dát atrakci s trampolinou. V té chvíly jsem dostala ban. Jak mohl admin tušit že hráčovi nedám nevýhodu? Co když jsem mu chtěla dát nevýhodu na té trampolině? Nerozumím proč admin mi dal hned ban a nepočkal co dále udělám. Pokud teda hráčovi co nemluvil o FK musím dát okamžitě kill tak to se omlouvám ale mám potvrzení i od dvou adminu že za to kill dávat nemusím pokud nechci. + Bylo pozdě večer a 3 hráči naživu, tak jsem nechtěla zabíjet. Pokud se v něčem mýlim tak se omlouvám.
P.S I hráči nevědí či je to automaticky nebo né, takže si myslím že stačilo přehození nebo mě to říct a né hned ban. http://postimg.org/image/4rprrrr61/
4. Jsem Evip hráč.
-
Simmy - Pokročilý
Jailbreak 5 / HP Deskjet D1460 / FreSshiikova Simmy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 5 / HP Deskjet D1460 / FreSshiikova Simmy
Ano, řekla jsem že bylo pozdě protože končilo kolo. Proto jsem je táhla na trampolinu at dám atrakci a nevýhodu. A nejsem si jistá ale měla jsem pocit že jsem řekla že ,, něco s ním udělám ,, přesně slovo nevýhoda jsem neřekla. I tak si myslím že bylo zbytečný mi dát ban. 

-
Simmy - Pokročilý
To snad nemusím říkat že je večer né? Je jasný že radši dám atrakci než všechny pozabíjet. Odpověděla jsem ti že je pozdě protože mi končilo kolo. Znovu se zopakují, chtěla jsem dát atrakci a v té chvíly jsi mi dal ban. Mohl jsi chvíly počkat ale neudělal jsi to. Počkám si na vyjádření někoho jiného, kdybych měla demo, dám si na tebe stížnost. A laskavě mi nepiš že tady lžu když vím co jsem sama řekla a co né.
-
Simmy - Pokročilý
Admin sa omluvil ban som zmazal vyresene 
LOCK

LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Jen doplním pro příště..
Tvoje tvrzení že si chtěl dát nevýhodu je naprosto zbytečný. Pokud to neřekneš na serveru ihned po situaci, tvoje výhovorky nikoho nezajímají.
Tvoje tvrzení že si chtěl dát nevýhodu je naprosto zbytečný. Pokud to neřekneš na serveru ihned po situaci, tvoje výhovorky nikoho nezajímají.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1