• Stránka 1 z 1
eXcision
Měl bych tady pár otázek na admina eXcersion, první zní, proč jste mi locknul téma Hráči na pranýři, kde byla diskuze. Ta druhá zní , cituji odpoveď od eXcisona k mému článku o reconnectech : ,,Že to hráče oživí víckrát než 1x za kolo je šance málo pravděpodobná, proto nevím co se řeší, není to proti pravidlům.'' , proč když je tak malá pravděpodobnost, tak jak to že se to povede třeba jednomu hráči 10x za jednu mapu, že by to byl nějaký bug, nebo hráči přišli na nějaký algoritmus, kdy přesně se mají reconnectnout ?
Pořád mi dokola opakuješ tu stejnou frázi, že nejsou reconnecty zakázány a já se ptám proč s někým neřešíš to, aby zakázané byly?
Pořád mi dokola opakuješ tu stejnou frázi, že nejsou reconnecty zakázány a já se ptám proč s někým neřešíš to, aby zakázané byly?
-
SpongerBob - Kolemjdoucí
Re: eXcision
SpongerBob píše:Měl bych tady pár otázek na admina eXcersion, první zní, proč jste mi locknul téma Hráči na pranýři, kde byla diskuze.
Téma už máš odemklé.
SpongerBob píše:proč když je tak malá pravděpodobnost, tak jak to že se to povede třeba jednomu hráči 10x za jednu mapu
Ano za mapu se mohou reconnectnou víckrát, jenže já mluvil o reconnect za kolo, které je možné pouze jednou.
SpongerBob píše:Pořád mi dokola opakuješ tu stejnou frázi, že nejsou reconnecty zakázány a já se ptám proč s někým neřešíš to, aby zakázané byly?
Protože to není rozšířené, nedělá to skoro nikdo jen pár vyjímek.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: eXcision
Neaktivní a vyřešené, lock .
-
TomMyGS - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1