Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

ExtraVIP problém

Příspěvekod Giusepe » 15 úno 2016, 19:13

Nickname na serveru: Th3 Benett_4/20 (jméno na steam cs 1.6)
Kde mám VIP: Rats Maps 1
Jak je VIP staré: 3-4 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: na NON-STEAM ano funguje
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: k tomu se dostanu v popisu problému.
Popis problému: Je to už 3 nebo 4 roky co jsem hrával cs 1.6 NON-Steam to byly časy. Zakoupil jsem si myslím že 2x VIP a 2x ExtraVIP úplný blázen :lol: . A teď jsem se k tomu vrátil. Opět jsem stáhnul NON-Steam cs 1.6 a kouknul se na Rats Maps 1. Nickname jsem tam měl uložený takže Extra-VIP bylo. Týden potom jsem si koupil cs 1.6 na steamu. Byl jsem natěšený že konečně nomální bez problémů co jsou u NON-Steam her :) . Kouknu do nastavení a teď mi to došlo nickname základní (Player). Koukl jsem se do VIP poradny jak to řešit tam jsem si přečetl že mám pokračovat podle emailu z VIP aktivace. Tak jsem šel na email našel jsem si zprávy pod názvem ,,Gamesites" a teď jsem si myslel že ten email tam bude protože si zprávy nemažu (teda myslel jsem si to) a zpráva s VIP aktivací nikde, jen aktivace ExtraVIP. Napsal jsem na váš email s tímto problémem. Odepsali jste mi že by se s tím dalo něco dělat jen kdybych měl tu zprávu s VIP aktivací, že databázi emailů mažete po určité době. Je mi líto těch peněz. Snad by se to dalo vyřešit i s emailem s aktivací ExtraVIP. Jestli chcete překopírovat zprávu s aktivací ExtraVIP není problém. Jde mi jen o to převést to ExtraVIP z NON-Steam na Steam 1.6. Na NON-Steam ExtraVIP mám to ano, mohu se s vámi nějak domluvit a sejdeme se na serveru s tím že budu hrát na NON-Steam 1.6 aby mi někdo věřil. Přiznávám že jsem je to moje chyba že jsem si to smazal, ale když do toho dá člověk tolik peněz. Vážně bych prosil o vyřešení tohoto problému. Díky
Žijeme ve světě, kde každý každému závidí i o centimetr delší penis.
Marek Schneidgen
Giusepe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

ExtraVIP problém

od Rumcajz » 15 úno 2016, 19:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ExtraVIP problém

Příspěvekod SieurDesto » 15 úno 2016, 20:19 VIP

Kod sis měl zálohovat jak bylo v emailu psáno, můžeš si zkusit tak akorát vzpomenout na ten kod a nebo prohledat SMS v mobilu pokud si to platil přez mobil.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: ExtraVIP problém

Příspěvekod Lulka » 17 úno 2016, 22:14

Jak napsal admin výše, měl sis kód zálohovat. LOCK
Lulka
Šerif
Šerif

Zpět na VIP poradna