• Stránka 1 z 1
New GPU!
Zdravíčko,
plánujem tento týždeň kúpiť do mojej zostavičky novú GPU. Mojím favoritom je táto GPU. Rád by som sa držal cenovej relácie 200-300e. Máte ešte nejaké lepšie nápady, alebo je táto GPU strop, ktorý si môžem v tejto relácií dovoliť.
Zvyšok zostavy: i5 4690k
MSI z97 g3
Evga 600b
...
plánujem tento týždeň kúpiť do mojej zostavičky novú GPU. Mojím favoritom je táto GPU. Rád by som sa držal cenovej relácie 200-300e. Máte ešte nejaké lepšie nápady, alebo je táto GPU strop, ktorý si môžem v tejto relácií dovoliť.
Zvyšok zostavy: i5 4690k
MSI z97 g3
Evga 600b
...
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Re: New GPU!
380X je veľmi slušná grafická karta v tejto cene. (samozrejme 4GB pamäte)
----------------------------------------------------
Nitro bez X (napr.)(o fúž lacnejšia) s jemným OC (~1100 Mhz) ti ten výkon minimálne dorovná. Ta grafika (380X) má rovnakú zbernicu ako verzia bez X a ten počet stream procesorov by si zaslúžil viac. Škoda, že AMD v tomto prípade dosť potlačilo na cenu a vypustilo 384 bit zbernicu i keď fyzicky ju ten čip má.
Ďalšia vec je, že za niečo lepšie by si musel priplatiť min. 100 Eur.
Proti nV 960 má vyšší výkon.
----------------------------------------------------
Nitro bez X (napr.)(o fúž lacnejšia) s jemným OC (~1100 Mhz) ti ten výkon minimálne dorovná. Ta grafika (380X) má rovnakú zbernicu ako verzia bez X a ten počet stream procesorov by si zaslúžil viac. Škoda, že AMD v tomto prípade dosť potlačilo na cenu a vypustilo 384 bit zbernicu i keď fyzicky ju ten čip má.
Ďalšia vec je, že za niečo lepšie by si musel priplatiť min. 100 Eur.
Proti nV 960 má vyšší výkon.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1