Všechno ostatní, co se jinde nehodí

eBay.com

Příspěvekod andino » 26 zář 2014, 10:28

Ahojte.
Aky mate nazor na tento ludmi popularni obchod ? Dost casto pocuvam ze kazdy odtial nakupuje..oplati sa tam vlastne nieco kupovat ? :D Alebo je to len dalsi modny hit.. :roll:
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..

WOT <3
andino
Spamer
Spamer

eBay.com

od Rumcajz » 26 zář 2014, 10:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: eBay.com

Příspěvekod Lulka » 30 zář 2014, 14:18

Určitě se vyplatí nakupovat. Já už tam pár věcí koupila, kosmetiku, hračky, doplňky na mobil, do auta. Když člověk koukne zda-li má prodávající dobré hodnocení a komentáře, tak má jistotu. Na EBAY je taky velká garance ochrany kupujícího. Pokud člověku nevadí, že si chvilku počká než mu balíček dorazí, tak je to výhodný nákup. Samozřejmě při dražším zboží musí člověk počítat s DPH a případně i CLO. Já se vždycky vlezu do 22 dolaru, takže jsem to zatím nemusela řešit :) Za mě pro Ebay +1
Lulka
Šerif
Šerif

Příspěvekod R3W1ND » 02 říj 2014, 09:55 VIP

:D
Movie Maker. Ak máš záujem o nejaký ten, edit. Napíš mi PM. Alebo na steam : ♔^Rewind - MVM♔
R3W1ND
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod d0unt » 16 úno 2016, 00:34 VIP

Jasné že sa to oplatí.

Na por­tá­li eBay.com (kto­rý je ce­no­vo naj­vý­hod­nej­ší) náj­de­te čas­to to­var v lá­ka­vých ce­nách. Op­la­tí sa tu na­ku­po­vať naj­mä elek­tro­ni­ku (no­te­boo­ky pou­ží­va­né pár me­sia­cov tu náj­de­te za pár drob­ných), dra­hé hrač­ky (gad­ge­ty), auto­mo­bi­ly, mo­to­cyk­le a naj­mä znač­ko­vé ob­le­če­nie. Nie­ke­dy sa vám po­da­rí kú­piť znač­ko­vý to­var aj za zlo­mok ce­ny, po­zor však na fal­zi­fi­ká­ty a od­liš­né kon­fek­čné veľ­kos­ti jed­not­li­vých vý­rob­cov.
Nakupujeme tam dosť často keď vidím/e niečo čo sa nám zíde a je to v dobrej cene, tak prečo nie.
Je to niečo podobné ako tento obchod aliexpress.com, ale s ebayom som viac spokojnejší.
Ak sa mi niečo pokazí, tak sú ochotný to vymeniť ba aj vrátiť peniaze, ak sa mi to nepozdáva!

Takže je to fajn obchod ! :D
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán
Spamer Veterán