• Stránka 1 z 1
eBay.com
Ahojte.
Aky mate nazor na tento ludmi popularni obchod ? Dost casto pocuvam ze kazdy odtial nakupuje..oplati sa tam vlastne nieco kupovat ?
Alebo je to len dalsi modny hit.. 
Aky mate nazor na tento ludmi popularni obchod ? Dost casto pocuvam ze kazdy odtial nakupuje..oplati sa tam vlastne nieco kupovat ?

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
Re: eBay.com
Určitě se vyplatí nakupovat. Já už tam pár věcí koupila, kosmetiku, hračky, doplňky na mobil, do auta. Když člověk koukne zda-li má prodávající dobré hodnocení a komentáře, tak má jistotu. Na EBAY je taky velká garance ochrany kupujícího. Pokud člověku nevadí, že si chvilku počká než mu balíček dorazí, tak je to výhodný nákup. Samozřejmě při dražším zboží musí člověk počítat s DPH a případně i CLO. Já se vždycky vlezu do 22 dolaru, takže jsem to zatím nemusela řešit
Za mě pro Ebay +1

-
Lulka - Šerif
:D
Movie Maker. Ak máš záujem o nejaký ten, edit. Napíš mi PM. Alebo na steam : ♔^Rewind - MVM♔
-
R3W1ND - Zkušený
Jasné že sa to oplatí.
Na portáli eBay.com (ktorý je cenovo najvýhodnejší) nájdete často tovar v lákavých cenách. Oplatí sa tu nakupovať najmä elektroniku (notebooky používané pár mesiacov tu nájdete za pár drobných), drahé hračky (gadgety), automobily, motocykle a najmä značkové oblečenie. Niekedy sa vám podarí kúpiť značkový tovar aj za zlomok ceny, pozor však na falzifikáty a odlišné konfekčné veľkosti jednotlivých výrobcov.
Nakupujeme tam dosť často keď vidím/e niečo čo sa nám zíde a je to v dobrej cene, tak prečo nie.
Je to niečo podobné ako tento obchod aliexpress.com, ale s ebayom som viac spokojnejší.
Ak sa mi niečo pokazí, tak sú ochotný to vymeniť ba aj vrátiť peniaze, ak sa mi to nepozdáva!
Takže je to fajn obchod !
Na portáli eBay.com (ktorý je cenovo najvýhodnejší) nájdete často tovar v lákavých cenách. Oplatí sa tu nakupovať najmä elektroniku (notebooky používané pár mesiacov tu nájdete za pár drobných), drahé hračky (gadgety), automobily, motocykle a najmä značkové oblečenie. Niekedy sa vám podarí kúpiť značkový tovar aj za zlomok ceny, pozor však na falzifikáty a odlišné konfekčné veľkosti jednotlivých výrobcov.
Nakupujeme tam dosť často keď vidím/e niečo čo sa nám zíde a je to v dobrej cene, tak prečo nie.
Je to niečo podobné ako tento obchod aliexpress.com, ale s ebayom som viac spokojnejší.
Ak sa mi niečo pokazí, tak sú ochotný to vymeniť ba aj vrátiť peniaze, ak sa mi to nepozdáva!
Takže je to fajn obchod !

10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu