Postavte si vlastní mapu do hry! Zde vám pomůžeme.

Nápad na mapu cs1.6 vs cs:GO

Příspěvekod worky22 » 17 úno 2016, 03:13

Zdravím všechny tak mě teď tak v práci z ničeho nic vnuknul napad na mapu která by byla z 1/2 CS1.6 a z druhé 1/2 CS:GO :-) co vy na to ? :-) kdyztak chci aby mapa se jmenovala po mě :-)
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Nápad na mapu cs1.6 vs cs:GO

od Rumcajz » 17 úno 2016, 03:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nápad na mapu cs1.6 vs cs:GO

Příspěvekod SieurDesto » 17 úno 2016, 09:40 VIP

worky22 píše:Zdravím všechny tak mě teď tak v práci z ničeho nic vnuknul napad na mapu která by byla z 1/2 CS1.6 a z druhé 1/2 CS:GO :-) co vy na to ? :-) kdyztak chci aby mapa se jmenovala po mě :-)

Tak si ji vytvoř :D :D
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod worky22 » 17 úno 2016, 16:58

Jde o to že já jsem na to moc levej a ještě jsem nehral cs:GO takže nwm jak ty mapy tam vypadají :-)
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SieurDesto » 17 úno 2016, 17:21 VIP

worky22 píše:Jde o to že já jsem na to moc levej a ještě jsem nehral cs:GO takže nwm jak ty mapy tam vypadají :-)

Tak si kup GO a párkrát si nějakou tu mapu zahrej a potom jen študuj tutoriály - máš jich jak tu v 1.6 sekci tak i v GO sekci plno a když se budeš snažit tak se to určitě změní jen to chce tu snahu a ne že napíšeš: půlka mapy 1.6 půlka go a chci at se jmenuje ta mapa po mě :D takhle to nefunguje.. Osobně se už v hammeru snažím dělat týden a nedostal jsem se dále než přes nanesení první textury... Vytvořit mapu je daleko těžší než nějakou vymyslet (minimálně pro mě).
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Lubou » 17 úno 2016, 17:56 VIP

worky22 píše:kdyztak chci aby mapa se jmenovala po mě :-)

:D no si frajer ... ale tak ku tomu tvojmi nápadu. To myslíš tak že by ako polovica bola natexturovaná ako z 1.6 a druhá z Gočka či ako ? Lebo nejak nechápem.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Lubou
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Luther » 17 úno 2016, 20:01

To je dobrý (vtip). :D Mapu (ani z 1/2) CSGO neuděláš ani kdyby jsi chtěl. Jediné co můžeš udělat je překonvertoval modely či textury, ale to je úplně zbytečná práce. Když si můžeš koupit CSGO a zahrát si ho. Něříkej, že nemáš cca 250 korun na hru. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod worky22 » 19 úno 2016, 00:43

NeznamySK píše:
worky22 píše:kdyztak chci aby mapa se jmenovala po mě :-)

:D no si frajer ... ale tak ku tomu tvojmi nápadu. To myslíš tak že by ako polovica bola natexturovaná ako z 1.6 a druhá z Gočka či ako ? Lebo nejak nechápem.

Ano přesně tak to mám na mysli nekolik prostorů by bylo ztexturovano na 1.6 pak by byl treba midll dor a na druhé straně by už byly textury z GO.
A s zim nazvem sem to nemyslel vážně :-)
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod worky22 » 19 úno 2016, 00:58

Luther píše:To je dobrý (vtip). :D Mapu (ani z 1/2) CSGO neuděláš ani kdyby jsi chtěl. Jediné co můžeš udělat je překonvertoval modely či textury, ale to je úplně zbytečná práce. Když si můžeš koupit CSGO a zahrát si ho. Něříkej, že nemáš cca 250 korun na hru. :D

Vždycky se dá vymyslet nějaká cesta jak to udělat.
Už přez 2 roky jsem zaměstnán takže mám na hru CS:GO ale já vyrustal na 1.6
GO si budu kupovat ale ta predstava tý mapy není k zahozeni.
worky22
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Luther » 19 úno 2016, 20:26

No existuje jistý mapper, který dříve dělal konverty map z CSS, ale v poslední době dělá i těch z CSGO. :)

de_overpass
de_cache
de_shorttrain
de_aztec
de_mirage
de_nuke
de_inferno
cs_assault
awp_india

Na těchto mapách můžeš vidět jak vypadají na GoldSource enginu (v CS 1.6). Chybí detaily, modely, někde mapy obsahují i určité kompromisy. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Tvorba Map