• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[VYŘEŠENO]Screeny na steamu
pocitac
steam
w7
ahoj ma problem stim ze pres steam udelam foto F12 ulozi se mi to na plocu ale nejde obrazek otevrit
Uz jsem se snazila to otevrit /KM player. malovani.irfanView. mediaplayer /proste cerna fotka.
nevim jetli je to v nastaveni ve steamu je to pro me dulezite mam zadost na prava ale bez prispevku nemam sanci
jsem schopna se pripojit i pres Team viewer byla bych opravdu vdecna za pomoc nebo radu dekuju
Kacenka
steam
w7
ahoj ma problem stim ze pres steam udelam foto F12 ulozi se mi to na plocu ale nejde obrazek otevrit
Uz jsem se snazila to otevrit /KM player. malovani.irfanView. mediaplayer /proste cerna fotka.
nevim jetli je to v nastaveni ve steamu je to pro me dulezite mam zadost na prava ale bez prispevku nemam sanci
jsem schopna se pripojit i pres Team viewer byla bych opravdu vdecna za pomoc nebo radu dekuju
Kacenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
[VYŘEŠENO]Screeny na steamu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Screeny na steamu
Ja to teraz otváram vo Windows Photo Viewer mám to vo formáte .jpg takže to musí otvoriť každý bežný program na zobrazovanie obrázkov. Na steame som nenašiel žiadne nastavenie akurát klavesovu skratku, kam to ukladať atd.
Inač ja s tými problem nemám, skúšala si to priamo aj cez CS nie cez Steam?
Inač ja s tými problem nemám, skúšala si to priamo aj cez CS nie cez Steam?
-
Spisiak1 - Zkušený
ahoj pres csko jsem nic neskousela ani netusim ze to jde a nevim jak se to dela
ale mam program na cisteni ps. tam je taky moznost delat Screeny tak jsem skusila fotit co me napadlo a obrazek se mi ukaze
ale ze hry cs se mi obrazek neotevre kamarat mi poradil at si stahnu fraps ale tam je to stejne proste cerna fotka ale jinak dik
Kacenka
ale mam program na cisteni ps. tam je taky moznost delat Screeny tak jsem skusila fotit co me napadlo a obrazek se mi ukaze
ale ze hry cs se mi obrazek neotevre kamarat mi poradil at si stahnu fraps ale tam je to stejne proste cerna fotka ale jinak dik
Kacenka

-
UnderKACENKA - Zkušený
To som sa chcel opýtať či iné obrázky idú, no ja ak fotím cez PrtSc alebo iným spôsobom tiež mám čiernu obrazovku.
Otvor v CS-ku konzolu a napíš "snapshoot", alebo je nato aj klávesová skratka (aspon myslím) defaultne asi F5. Uloží ti to do zložky cstrike. Tak skus takto...
Otvor v CS-ku konzolu a napíš "snapshoot", alebo je nato aj klávesová skratka (aspon myslím) defaultne asi F5. Uloží ti to do zložky cstrike. Tak skus takto...
-
Spisiak1 - Zkušený
Napr. ja robím screen príkazom "screenshot". Ten ako výstupný súbor vytvorí obrázok vo formáte tga (Truevision raster graphics file format) Samozrejme mspaint (maľovanie/skicár) to nevie i keď je to regulárny obrázok. Vieš si ho pozrieť napr. cez GIMP https://www.gimp.org/ (a samozrejme v tomto grafickom editore s ním vieš aj neobmedzene pracovať no chce to trochu kumštu).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
.TGA by uměl otevřít i ten IrfanView, který už má nainstalovaný 
Jinak můžeš zkusit jednu věc, třeba to zabere:

Jinak můžeš zkusit jednu věc, třeba to zabere:
- Otevři steam > Jdi do Knihovny > Pravým klikni na Counter-Strike > Vlastnosti > Místní soubory > Procházet místní soubory
- Klikni v té složce pravým na hl.exe > dej Vlastnosti
- Na kartě Kompatiblita zaškrtni Zakázat kompozici Plochy
- Dej Použít a OK > Zkus to teď

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
ahoj kluci predem chci podekovat ze mi pomahate:D
tak sem skusila otevrit steam delala krok za krokem ale slozku HL.EXE jsem proste nenasla je tam HL. pak je tam HLDS a HLTV ale exw proste nee tak jsem to dala hledat v pc. tam ji vyskocilo milion:D tak jsem je kikla pravim a vlstnosti ale v karte kompatibilita tam proste neni tak nevim
kacenka:D
tak sem skusila otevrit steam delala krok za krokem ale slozku HL.EXE jsem proste nenasla je tam HL. pak je tam HLDS a HLTV ale exw proste nee tak jsem to dala hledat v pc. tam ji vyskocilo milion:D tak jsem je kikla pravim a vlstnosti ale v karte kompatibilita tam proste neni tak nevim
-
UnderKACENKA - Zkušený
ahoj zimaku tak jdem to skusila jak si psal je to teda fakt tezky se v tom programu orientovat ale porad stejny cerny obrazek
ale dekuju ta radu ted to jdu skusit pres csko naten snapshoot tak snad to klapne uz jsem fakt bezradna sam vis jak mam rada csko rada a mit prava to je muj sen ale bez tech prispevku to neklapneja to snad budu fotit na mobil
kluci jsem fak moc rada ze mi pomahate verila jsem tomu steamu to zablokovani plochy ale fakt nevim
ale dekuju ta radu ted to jdu skusit pres csko naten snapshoot tak snad to klapne uz jsem fakt bezradna sam vis jak mam rada csko rada a mit prava to je muj sen ale bez tech prispevku to neklapneja to snad budu fotit na mobil

-
UnderKACENKA - Zkušený
To .exe tam nemusí být vidět
Ten soubor vypadá takto:

Musíš to tam mít, asi to tam budeš mít jinak přeložené (možná něco jako Zakázať kompozíciu Plochy)

Snapshot by fungovat měl, jen si to musíš na něco nabindovat (jinak si vyfotíš konzoli
). Uděláš to takto - napiš do konzole:
A když zmáčkneš F5 uděláš snímek (místo F5 si můžeš dát co chceš)

maximoveckaca píše:ale v karte kompatibilita tam proste neni tak nevim
Musíš to tam mít, asi to tam budeš mít jinak přeložené (možná něco jako Zakázať kompozíciu Plochy)

maximoveckaca píše:ale dekuju ta radu ted to jdu skusit pres csko naten snapshoot tak snad to klapne
Snapshot by fungovat měl, jen si to musíš na něco nabindovat (jinak si vyfotíš konzoli

- Kód: Vybrat vše
bind "F5" "snapshot"
A když zmáčkneš F5 uděláš snímek (místo F5 si můžeš dát co chceš)

-
tak kluci super uz to funguje pres csko jak radil spisiak1 takze dekuju mooooc za pomoc to je super jen skusim sem dat jeden screen abych vedela ja to bude vypadat ale je to jen skouska tak zatim ahoj KACENKA:D
-
UnderKACENKA - Zkušený
dekuju nasla jsem to potvrdila a stale nic ale zatim to fuguje pres f5 anemusela jsem to ani bidovat hodim sem jeden snimek:D
-
UnderKACENKA - Zkušený
de_dust0001
-
UnderKACENKA - Zkušený
tak obrazek mam ale mam pocit ze mi sem nejde vlozit teda spis nevim jak ho sem dat vlozila jsem ten soubor ale me nejde otevrit nevim jak ho sem dostat aby to bylo ok.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Nahraj ho třeba na imgur 
Nahoře klikneš na Upload images > vybereš ten daný obrázek > klikneš na Start upload. Až se tam nahraje, vlevo máš odkazy na ten obrázek > odtud zkopíruj ten, nad kterým je Direct link.
Ten zkopírovaný odkaz pak dáš sem na forum a každý kdo na něj klikne ho uvidí (jde to udělat, že jde vidět i přímo tu na fóru, ale jen u obrázků menších jak 600x400px)

Nahoře klikneš na Upload images > vybereš ten daný obrázek > klikneš na Start upload. Až se tam nahraje, vlevo máš odkazy na ten obrázek > odtud zkopíruj ten, nad kterým je Direct link.
Ten zkopírovaný odkaz pak dáš sem na forum a každý kdo na něj klikne ho uvidí (jde to udělat, že jde vidět i přímo tu na fóru, ale jen u obrázků menších jak 600x400px)

-
@useless: Zakázať skladanie pracovnej plochy (sa to volá umna) ale zaškrtnuté to nemám a ide mi to...
Ja som sa snažil nájsť čo najednoduchšiu možnosť, s tým F5 som si nebol istý (ja mam F-ka prebindovane na zomnie mod), ale som rád že to pomohlo... Ináč ja používam ctrlv Ale asi sa vrátim k LightShot je to jednoduchšie, rýchlejšie a je tam viac možnosti v jednom.
Ja som sa snažil nájsť čo najednoduchšiu možnosť, s tým F5 som si nebol istý (ja mam F-ka prebindovane na zomnie mod), ale som rád že to pomohlo... Ináč ja používam ctrlv Ale asi sa vrátim k LightShot je to jednoduchšie, rýchlejšie a je tam viac možnosti v jednom.
-
Spisiak1 - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2