I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Kamikaze | Dust2 Only

Příspěvekod Sk1nk » 17 úno 2016, 20:54

Zdravím ,

dnes som hral na server Dust2 Only . Bol som na T side a CT rushovali každé kolo , tak som stál na T spawne a čakal kým prídu z longu (skákal som si tam s nožom a ak by som ich počul tak by som vytiahol zbraň) , ale adminovi Kamikaze sa to očividne nepáčilo . Dostal som slay za údajné porušenie pravidiel . Keď som sa spýtal že čo mám asi robiť keď každé kolo rushujú a ja nechcem hneď umrieť ale aj zastrielať , tak mi povedal že na spawne sa môže byť do 1:30 či koľko . Dobre , chápem že sa tam nemá kempiť ale čo mám robiť keď každé kolo rushovali zo všetkých strán ? Tak som mu začal rozpisovať že Tčka majú 2 minuty na položenie bomby a jeho nemá čo zaujímať kde strážim . Ak by som bol afk tak to pochopím že ma zabije . Jednoducho som mu to začal vysvetlovať a on už mierne podráždený , ma kickol . Keď som prišiel na server tak som sa ho spýtal za čo som dostal kick . Povedal že nemám spamovať a že som porušil pravidlá . Fajn , za porušenie ma už zabil ale prečo ten kick keď som sa mu to len snažil vysvetliť ? Tak som pokračoval vo vysvetlovaní (je pravda že som ho nazval silvrákom a že si lieči komplexy) a dostal som ďalší kick (tento bol oprávnený , to priznávam) . Tak som sa znovu napojil na server a povedal som mu že podám sťažnosť . Chvíľu ma ignoroval a potom mu asi došli nervy a vybuchol .

Priznávam , že som porušil pravidlo ale to neznamená že sa admin môže takto správať .

Dôkaz mi nejde uploadnuť "Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh." , tak to aspoň pošlem takto .

Screenshot : https://gyazo.com/785b4d1439a4205389555389e29c8755

Ďakujem za nestranné vyriešenie problému ,
s pozdravom Skink
Sk1nk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Kamikaze | Dust2 Only

od Rumcajz » 17 úno 2016, 20:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot