• Stránka 1 z 1
Problém s VIP
Zdravím, skôr ako mi to locknete tak mi poradte. Takže môj problém si VIP je taký že na serveri Warcraft3FT 2 sa mi niekedy neukáže to kde si tam môžem vybrať zbrane a vybavenie to kde si môžem zapnúť/vypnúť niektoré výhody a tak ďalej... Teda ukáže ,ale blikne mi to asi tak na pol sekundy ale potom keď napíšem /obnov tak na ďalšie kolo sa mi to ukáže ale niekdy zasa nie. Skúste mi prosím vás poradiť a keď mi to iba locknete tak mi aspoň napíšte kam to mam dať. Ďakujem 
PS: Nemohli by sa pridať skiny na zbrane iba pre VIP (aj EVIP) lebo pamätám si ako boli iba 3 skiny pre VIP aj VIP na M4A1 AK 47 a na Deagle.

PS: Nemohli by sa pridať skiny na zbrane iba pre VIP (aj EVIP) lebo pamätám si ako boli iba 3 skiny pre VIP aj VIP na M4A1 AK 47 a na Deagle.
- tymko
- Pokročilý
Problém s VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s VIP
tymko píše:Zdravím, skôr ako mi to locknete tak mi poradte. Takže môj problém si VIP je taký že na serveri Warcraft3FT 2 sa mi niekedy neukáže to kde si tam môžem vybrať zbrane a vybavenie to kde si môžem zapnúť/vypnúť niektoré výhody a tak ďalej... Teda ukáže ,ale blikne mi to asi tak na pol sekundy ale potom keď napíšem /obnov tak na ďalšie kolo sa mi to ukáže ale niekdy zasa nie.
To nieje problém s vip ale s /vipmenu občas sa to bugne a neukáže sa to ale iba na jedno kolo , ak napíšeš /vipmenu tak ti to pôjde
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1