• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika/ZM -> basebuilder
Nick ve hře: MARA17
Nick na fóru: Mara17
Odkaz na profil: mara17-u12039.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:72621756
Sekce, kde chcete akademika: ZM-> Basebuilder
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=2985
Proč chci akademika: Akademikem chci být abych všem ukázal,že jsem se vážně změnil a že neberu někomu věci ale jen pomáhám tomuto portálu.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem 2 permy (na soe,...) -> REKLAMA NA GS
Dostal jsem na basebuilderu jeden ban a to včera za lezení do kempy.(Hráč měl první blok jako střechu vůbec jsem jí neviděl myslel jsem si,že to je střecha mého spoluhráče ale nebyla proto jsem dostal ban)
MInulost na gs:Adminem jsem byl na JB poté jsem chtěl práva někam jinam ale neměl jsem aktivitu byl jsem zrušen za afkování na serveru poté o pár měsíců jsem si požádal na JUMP a tam jsem byl adminem poté jsem si rozšířil na COD a ke konci jsem scamnul admina gluma a poté jsem byl zrušen vím,že jsem udělal hloupost.A teď to chci zkusit přes akademii kam mě poslalo Vedení.
Nick na fóru: Mara17
Odkaz na profil: mara17-u12039.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:72621756
Sekce, kde chcete akademika: ZM-> Basebuilder
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=2985
Proč chci akademika: Akademikem chci být abych všem ukázal,že jsem se vážně změnil a že neberu někomu věci ale jen pomáhám tomuto portálu.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem 2 permy (na soe,...) -> REKLAMA NA GS
Dostal jsem na basebuilderu jeden ban a to včera za lezení do kempy.(Hráč měl první blok jako střechu vůbec jsem jí neviděl myslel jsem si,že to je střecha mého spoluhráče ale nebyla proto jsem dostal ban)
MInulost na gs:Adminem jsem byl na JB poté jsem chtěl práva někam jinam ale neměl jsem aktivitu byl jsem zrušen za afkování na serveru poté o pár měsíců jsem si požádal na JUMP a tam jsem byl adminem poté jsem si rozšířil na COD a ke konci jsem scamnul admina gluma a poté jsem byl zrušen vím,že jsem udělal hloupost.A teď to chci zkusit přes akademii kam mě poslalo Vedení.
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
[Přijat] Žádost o akademika/ZM -> basebuilder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika/ZM -> basebuilder
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
+ přidej si mě na steamu, dostaneš více informací ohledně tvé podmínky, není obyčejná.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
+ přidej si mě na steamu, dostaneš více informací ohledně tvé podmínky, není obyčejná.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1