• Stránka 1 z 1
Problem s PC
Čaute, mám celkom zaujímavý problém, priemerne 3 krát do dňa(niekdy aj 5 niekedy 1) sa mi reštartuje z ničoho nič pc, ale vždy sa to stane keď od neho odídem napr. na wc alebo len tak na okno, je jedno či mám zapnuté csko či mozillu či hocičo iné, stále mi to robí a neviem nájsť tomu chybu, ale zaujímave na tom všetkom je, že nikdy sa nereštartol keď som pri ňom sedel, stále sa to stane keď od neho odídem, neviete čo by to mohlo byť za problém? Ďakujem za všetky rady a ešte jedná malá vecička, občas mi nejde zapnúť steam, ja ho spúšťam cez steamfix a niekedy to proste nenačíta ten steam login takže to nejde, dúfam že sa nájde nejaká ochotná duša a pomôže mi, díík.
-
murob - Kolemjdoucí
Problem s PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s PC
Problém s nedobrovoľným reštartovaním PC môže byť spôsobený prehrievaním PC (ale tiež véééľa inými problémami). Skús prečistiť počítač/notebook.
P.S.: ak máš počítač kúpený vcelku (celá skriňa už s komponentmi) a je ešte v záruke, tak otvorením skrinky o ňu prídeš.
P.S.: ak máš počítač kúpený vcelku (celá skriňa už s komponentmi) a je ešte v záruke, tak otvorením skrinky o ňu prídeš.
-
jerry411 - Kolemjdoucí
jerry mam preinstalovaný windows v pc asi 84654 krat a poslednykrat pred mesiacom takze nemam co v pc premazat...
-
murob - Kolemjdoucí
Tým prečistením som myslel prečistenie od prachu. Sorry ak som sa zle vyjadril.
-
jerry411 - Kolemjdoucí
aha tak to tiež pochybujem ale aj tak dik...
-
murob - Kolemjdoucí
Jerry ma pravdu, môže tam byť veľa dôvodov prečo ti to robí 
Ale rob čo ti napísal + prečisti si windows normalným antivirakom.
Ak si to už spravil tak si sprav kontrolu na malwary, tí to môžu tiež zapríčiňovať.
+ veľa ďalších dôvodov.

Ale rob čo ti napísal + prečisti si windows normalným antivirakom.
Ak si to už spravil tak si sprav kontrolu na malwary, tí to môžu tiež zapríčiňovať.
+ veľa ďalších dôvodov.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
Prečítaj si toto.
http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/4090-FAQ-PC-se-samo-restartuje-je-nestabilni-co-muze-byt-pricinou
http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/4090-FAQ-PC-se-samo-restartuje-je-nestabilni-co-muze-byt-pricinou

-
Domin4tor - Pokročilý
Rady jsi dostal, myslím že můžu LOCK.
-
balinka - Amatér
• Stránka 1 z 1