• Stránka 1 z 1
Poradte mi prosím
Poradíte mi prosím Když si chci koupit VIP tak já pošlu SMS ale pak mi přijde SMS Že odeslání SMS se nezdařilo...několikrát sem to zkoušel ale furt to nejde nevíte co s tím ??
-
KocurekCSko - Kolemjdoucí
Poradte mi prosím
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poradte mi prosím
prepis to pls tam, kam to patri...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ahoj,
vypadá to, že nemáš povolené zasílaní prémiových SMS, což umožňuje zaslání SMS ve větší hodnotě. Tyto prémiové SMS odblokuješ u svého operátora, tak, že ho buď kontaktuješ telefonicky nebo se rovnou zastavíš na jejich pobočce.
Jestliže budeš mít i v budoucnu problémy s VIP účtem, tak náš kontaktuj rovnou v naší VIP poradně: new/#viewforum.php?f=44
vypadá to, že nemáš povolené zasílaní prémiových SMS, což umožňuje zaslání SMS ve větší hodnotě. Tyto prémiové SMS odblokuješ u svého operátora, tak, že ho buď kontaktuješ telefonicky nebo se rovnou zastavíš na jejich pobočce.
Jestliže budeš mít i v budoucnu problémy s VIP účtem, tak náš kontaktuj rovnou v naší VIP poradně: new/#viewforum.php?f=44
Bývalý:
VIP Support
CS 1.6 Admin | All Furien´s
CS 1.6 | Furien CheatHunter
TF 2 | HLSA
VIP Support
CS 1.6 Admin | All Furien´s
CS 1.6 | Furien CheatHunter
TF 2 | HLSA
-
Vrabeec - Mistr