• Stránka 1 z 1
#Love /Furien#9
Takže, okolo 18:59+- som bol na servery Furien#9, chodím tam skoro každý deň už 3 roky, lenže dneska to bolo výnimočné, dneska som tam zastihnul 3 adminov naraz, admin menom Love ktorého už poznám dlhšiu dobu (nejaký ten rok to už asi bude) ma nemá moc v láske lebo je výbušnej povahy a ľahko sa rozčúli.
Ale k veci, hrala sa mapa de_dustyaztec, ja som sa ako bežne rampboostoval, potom som preletel na plant B za CT, nevšimul si T čo plantuje, a dostal som slay hneď v tú chvílu jak som tam prišiel. Nechápal som prečo ale Love povedal že mám dodržiavať hru.
Napísal som mu že je Maďar, nevidím nič na slove Maďar provokatívneho, ani nič urážajúceho, neviem ako vy, ale ja vôbec nie.
Ano, uznávam že niekto si to môže vysvetliť ako nadávku, ale žeby som za to dostal rovno kick? To si nemyslím že by som mal.
A potom jak prídem tak dostanem na 10 minút ban za provokáciu?
Ako sa dá provokovať admina? Tým že mu napíšete že nedá ani 230lj? Je to provokácia? Podľa mňa to je jeho neschopnosť, spravil to už viac ľudom čo som počul..
Takže by som Vás adminov poprosil o zobratie práv adminovi Love, neštve len mňa, kazí hru aj ostaným a priam znepríjemňuje život.
S pozdravom, Lwíček
Odkaz na dôkaz súboru .dem: http://leteckaposta.cz/760635788
Minuta a sekunda dôkazu: od 22:20 po vtedy čo som nedostal ban
Ale k veci, hrala sa mapa de_dustyaztec, ja som sa ako bežne rampboostoval, potom som preletel na plant B za CT, nevšimul si T čo plantuje, a dostal som slay hneď v tú chvílu jak som tam prišiel. Nechápal som prečo ale Love povedal že mám dodržiavať hru.
Napísal som mu že je Maďar, nevidím nič na slove Maďar provokatívneho, ani nič urážajúceho, neviem ako vy, ale ja vôbec nie.
Ano, uznávam že niekto si to môže vysvetliť ako nadávku, ale žeby som za to dostal rovno kick? To si nemyslím že by som mal.
A potom jak prídem tak dostanem na 10 minút ban za provokáciu?
Ako sa dá provokovať admina? Tým že mu napíšete že nedá ani 230lj? Je to provokácia? Podľa mňa to je jeho neschopnosť, spravil to už viac ľudom čo som počul..
Takže by som Vás adminov poprosil o zobratie práv adminovi Love, neštve len mňa, kazí hru aj ostaným a priam znepríjemňuje život.
S pozdravom, Lwíček

Odkaz na dôkaz súboru .dem: http://leteckaposta.cz/760635788
Minuta a sekunda dôkazu: od 22:20 po vtedy čo som nedostal ban
- LorePlayerCho
- Kolemjdoucí
#Love /Furien#9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: #Love /Furien#9
Výbušné povahy
..
Slay si dostal za to, že si skočil na krabici kde bylo T, podíval jsi se na něj napsal ahoj, a začal sis tam skákat různě po mapě..
Poté si kempil na krabici, já sem tě grabem sundal dolů, a tvoje odpověď byla .
A pak sis jel už jenom svoje provokace.. 1
2..
To že si problémový netřeba zmiňovat, protože to ani není tak dávno, co si měl perma ban i zde na webu..

Slay si dostal za to, že si skočil na krabici kde bylo T, podíval jsi se na něj napsal ahoj, a začal sis tam skákat různě po mapě..
Poté si kempil na krabici, já sem tě grabem sundal dolů, a tvoje odpověď byla .
A pak sis jel už jenom svoje provokace.. 1
2..
To že si problémový netřeba zmiňovat, protože to ani není tak dávno, co si měl perma ban i zde na webu..
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
[quote="LoveYou"][i]Výbušné povahy
..
Ano výbušnej povahy, boli sme na TeamSpeaku aj na Skype a mal si zapnutý clownfish a nadával si nám tam všetkým, tak sa tu nad tým nesmej. A neviem ako myslíš to že som dostal ban na web? Žiadni som nikdy nedostal, ani mi to nemáš ako potvrdiť že som JA mal niekedy ban na web.

Ano výbušnej povahy, boli sme na TeamSpeaku aj na Skype a mal si zapnutý clownfish a nadával si nám tam všetkým, tak sa tu nad tým nesmej. A neviem ako myslíš to že som dostal ban na web? Žiadni som nikdy nedostal, ani mi to nemáš ako potvrdiť že som JA mal niekedy ban na web.
- LorePlayerCho
- Kolemjdoucí
Prestaň sa navážať do adminov a nebudeš dostávať bany. Pokiaľ sa tvoje správanie nezlepší, zoberem si ťa do parády ja.
Sťažnosť zamietam.
LOCK
Sťažnosť zamietam.
LOCK
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1