• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Furien Boost Problem
Ahoj, mám originální cs 1.6...hraji na furienu 9...mám někdy 200 někdy až 700fps ale nemám žádný boost...když vidím někoho kdo má i jen 200 nebo 300 fps má větší boost než já... Prosím poraďte mi...Děkuji za odpověd
-
FurienPopulator - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Furien Boost Problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien Boost Problem
Zdar, to bude jen o tom, že ti co umí, stačí jim i 100 fps a mají dobrý boost. Záleží jen na tom, jak moc trefuješ strafe. Když jdeš klávesnicí proti myši, tak tě to tolik neboostne. Jinak na ns tě pak více fps spíš brzdí, než boostí.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ahoj, na NON STEAMU ( NS ) tě víc jak 230 fps brzdí, Proto jestli máš NS dej si max 230. Jestli máš plnou hru ( Steam ) Tak si pořid herní myšku s citlivostí na myšce alias --> DPI . Čím víc si dáš Dpi tím líp pro tebe.
-
Rezident - Profesionál
Zodpovězeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1