Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

HNS / John Strong / [M]^ MarViHD

Příspěvekod MARvi » 19 úno 2016, 18:49

Milí admini serveru HNS Bhop alebo admini stranky Gamesites Admin s nazvom John Strong alebo tak nejak.... mi dal ban nepravom zevraj nadavky do rodiny hracovi nenene pritom my sme sa bavili medzi sebou a John mi dal ban nepravom lebo nenene mi posielal vyhrazky a nadavky ja som sa iba branil takze tak vyriadte si to s Johnom ...... Mne je jedno ze mam ban mam ho iba na den ale ak by sa dalo tak prosim ak by ste mohli tak by som poprosil o unban som tam VIP a rad by som si tam ezte dnes zahral . Takze tak . Dufam ze odpoviete rychlo :) MarViHD
MARvi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

HNS / John Strong / [M]^ MarViHD

od Rumcajz » 19 úno 2016, 18:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dostal som ban nepravom.

Příspěvekod MARvi » 19 úno 2016, 18:53

Volam sa tam [M] ^ MarViHD
MARvi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Dostal som ban nepravom.

Příspěvekod Cobretti » 19 úno 2016, 18:55

Nickname [M]^ MarViHD
SteamID VALVE_0:0:944737898
SteamCommunity ID
IP Adresa
Typ banu SteamID a/nebo IP
Důvod Nadavky [Do Rodiny]
Zabanován dne 19.02.2016 - 17:42:32
Délka banu 1 Den (1440 Minut)
Vyprší dne 20.02.2016 - 17:42:32 (23 Hodin 49 Minut zbývá)
Zabanovaný od John Strong
SteamID Admina
Zabanovaný na Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block (de_aztec)

Doplněny údaje a změněn název topicu pro lepší přehlednost. Nyní si počkej na dodání adminových důkazů.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Re: HNS / John Strong / [M]^ MarViHD

Příspěvekod OwenGS » 19 úno 2016, 19:42 VIP

Ahoj, ban jsi dostal oprávněně, hráč "haha" se tě slušně zeptal, zda umíš točit demo, a ty jsi mu na to odpověděl v podobě urážek rodiny. Viz. screen zde: http://imgbank.cz/y4v
OwenGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod MARvi » 19 úno 2016, 19:56

Owen1: Ale stale si nepochopil ze ja som sa rozpraval s nenene a ten haha sa tam zacal so mnou rozpravat ja som mal nervy na nenene lebo on mi nadaval do debilou ze naco som si kupil VIP ked to neviem a nadaval dokonca aj viacerim ludom a ked sa tam priplietol haha tak som na to nemal nervy a napisal to. Lebo ked mam sa s niekym rozpravat tak sa do tej konverzacie nepletiem len som chcel napisat ze mate dost naprd adminou lebo bannujete iba tych ludi ktorich vidite nie o ktorych vam povedia ze robie kraviny , mne je jedno ze mam ban na 1 den ale aby ste mali takuto zlu komunitu tak to neviem. Skuste sa niekedy pozerat s ohladom aj na inich ludi co hovoria. To je vsetko , cakal som nieco viac od vas Administratorov no co uz sklamali ste ma. To je vsetko odomna.
MARvi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OwenGS » 19 úno 2016, 20:02 VIP

Hele, i my admini jsme pouze lidi, a ne roboti. Po dobu, co jsem byl na serveru, hráče nenene jsem si hlídal, a choval se slušně. My tam taky nemůžeme být pořád, protože i my máme svůj osobní život. Ale ty mu nemáš nadávat do rodiny, protože rodina ke hraní nepatří. A pokud ti hráč nenene nadává když na serveru není přítomen žádný admin, natoč demo, popřípadě vyscreenuj důkazy a dej ho do Jump PP. Odemně je to všechno.
OwenGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod MARvi » 19 úno 2016, 20:05

Odemne taky . A jinak ako si muzu zebrat prachy co sem vyvalil za VIP ? Lebo vidim ze vam to je vsetko jedno.
MARvi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Faze123 » 19 úno 2016, 20:56

Nemáš se co s někým hádat na serveru jestli s dotyčným hráčem máš spor, tak ho vyřeš mimo hru nebo ho ignoruj nebo natoč demo a dej to do sekce Porušení pravidel. Nemůžeš obviňovat admina za svoje chyby, nadával jsi, nadával tak jsi za to dostal trest. A co se týče VIP tak si ho kupuješ ty sám protože chceš, když si koupíš auto a nebude se ti líbit tak ti ho taky zpátky nevykoupí ....
Faze123
Drbna
Drbna

Příspěvekod gratzzinka » 19 úno 2016, 21:34

mate dost naprd adminou lebo bannujete iba tych ludi ktorich vidite nie o ktorych vam povedia ze robie kraviny

1. Bez důkazů nebanujeme, to by nám mohl nakecat kde kdo nějakou blbost.
2. Zkus příště zachovat chladnou hlavu, neplést rodinu ostatních do hry a chovej se slušně.

Ban si dostal oprávněně a doufám, že se to příště už nestane a že ses poučil.

UB se zamítá
lock.
gratzzinka
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Unban Žádost