I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ban na painball

Příspěvekod DIEHARD » 19 úno 2016, 20:21

chtel bych si stezovat na killermacku vecne nam rika jak nekempime pak kempi on ale o to nejde dneska jsem hral na pb1 a byl tam hrac ktery mel blbej nick admini jsou mrdky . Tak jsem rekl ze na nektery to sedi (ale nerekl bych mrdky ale spis ze jsou blbi )
Prece vetsinou se s adminama hadam ale excision vize je to ze srandy nikdy nic vaznyho. Ale dal no rekl jsem proste ze to na nektery adminy sedi a pak jsem dodal jmeno tim myslim admini jsou mrdky (omlouvam se jestli to vyznelo jako narazka ale zrovna jsem chtel napsat ze to je nick toho hrace co rikal ze admini jsou debilove ) tim me macka ale stihl banovat tak jsem to ani nedopsal tak bych se chtel omluvit pokud to vyznelo ze to je nadavka ale myslel jsem nick :( bohuzel byla killermacka rychlejsi nez jsem to dopsal :( jinnak vim jak se na pb chovat abych nedostal ban prece si tam s vetsinou nadavame ale jen tak ze srandy nic do rodiny adminy atd. a prosil bych teda duvod proc mam ban za to ze jsem napsal nick toho hrace .
DIEHARD
Pokročilý
Pokročilý

ban na painball

od Rumcajz » 19 úno 2016, 20:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ban na painball

Příspěvekod RickGS » 19 úno 2016, 20:27

Ahoj co jsem koukal do hlstats, tak to je z kontextu. Kazdopadne macka mi napsal, ze ma screen a vyjadreni, tak ma prostor na to :) tak prosim vyckej na nej
RickGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod DIEHARD » 19 úno 2016, 20:30

neboj pockam a proc mam ban i jinam nez bp servri? kdybi pockal jeste mynutu tak jsem to chtel napsat na pravou miru aby me nemohl banovat
DIEHARD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killermacka » 19 úno 2016, 21:14

Ahoj ty si čítaš čo píšeš ach jaj nemám slov na to lebo zo začiatku píšeš že ja váš upozorňujem a potom ja kempím a potom skáčeš do inej témy tak začnem s tým kempením ak som ja u T [ ale zvyčajne som u CT] tak si plním povinnosti mapy čiže strážim hostages tak si prečítaj pravidla a potom mi vypisuj že kempím a ideme na tu tému nadávok ak fakt hovoríš pravdu tak neviem prečo mi nenapíšeš do správy ja ti aj tak neverím no ale čo už s tebou som mal problémy ešte jak si chcel byť admin učil som ťa ja všetko a potom začneš nadávať že už nechceš byť admin atd... . Tak pre budúcnosť ak chceš niečo písať tak mi píš do správy lebo ja som haklivý na vaše nadávky a nebudem to od vás tolerovať odomňa všetko dodám screen.

http://www.imgbank.cz/image/y4y
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DIEHARD » 19 úno 2016, 21:56

ok ale ja pisu hodne pomalu na klavesnici a naposled kdyz jsem ti chtel psat do sprav tak jsi me zabil za sklem ja neumim psat moc rychle a kdybisis me pridal na steamu tak ti to pisu spis na steam a od te doby jsem zacal natacet a fotit sreeny tak mi promin ze to vyznelo tak blbe jako nadavky ale ja nechci ban za kemp kdyz pisu zs tak mi to docela trva :( jinak za to predtim se chci omluvit
DIEHARD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killermacka » 19 úno 2016, 22:10

Tak vidíš že to ide omluvu prijmam A dúfam že medzi nami už nebudú problémi ale aj tak nechápem O akom bane hovoríš že píšeš pomaly keď na kitti leziete za.sklo ale ok no.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DIEHARD » 19 úno 2016, 23:47

mynule jsi me kick za kemp kdyz jsem dlouze psal :(
DIEHARD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Forst » 20 úno 2016, 07:00

DIEHARD píše:Prece vetsinou se s adminama hadam ale excision vize je to ze srandy.

Já nadávky na adminy ani hádky s nimi ze srandy neberu, tak nevím proč to píšeš.

DIEHARD píše:a proc mam ban i jinam nez bp servri?

Protože některé banlisty jsou spojeny -> Paintball s Knife atp.

DIEHARD píše:tak mi promin ze to vyznelo tak blbe jako nadavky, jinak za to predtim se chci omluvit

Vím, že si nejspíše myslel nick hráče, ale i tak často narážíš na adminy. Věřím že jsi si vědom po tomhle banu co si můžeš a nemůžeš dovolit a už se od tebe žádné nadávky nedočkáme.
Ban ti byl zkrácen. lock.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy