• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém s FPS
Vaša mašina: Počítač
Operačný systém: Windows 7
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Nič som nemenil a proste mám prázdny pc len tie dôležite vecami a nič iné.
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Pripojím sa na furien a napíšem do konzole fps_override 1 a potom fps_max 600 a nechce mi to vytiahnuť ani 300 stále len 100 alebo 200 a pred týždňom mi to išlo na 500.
Operačný systém: Windows 7
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Nič som nemenil a proste mám prázdny pc len tie dôležite vecami a nič iné.
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Pripojím sa na furien a napíšem do konzole fps_override 1 a potom fps_max 600 a nechce mi to vytiahnuť ani 300 stále len 100 alebo 200 a pred týždňom mi to išlo na 500.
VIP na Knife #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
-
MULTIJUMP - Zkušený
[vyřešeno] Problém s FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s FPS
napíš do konzoli (;) toto:
gl_vsync 0
fps_max 500
fps_override 1 ...
gl_vsync 0
fps_max 500
fps_override 1 ...

-
Leztpro - Kolemjdoucí
Jako první krok si zapněte zobrazení počtu FPS cl_showfps 1
V nabídce Options, v záložce Video nastavte Render na OpenGL
fps_max 101
Vypnout grafickou synchranice v nastavení Vaší grafické karty v „Nastavení 3D“ grafické karty.
1.Pravým tlačítkem kliknout na ploše, vybrat NVidia Control Panel
2. V bočním panelu vybrat Manage 3D settings
3. V pravém okně vybrat záložku Program Settings
4. Vyberte program Half-Life, najděte možnost Vertical sync a dejte OFF
5. Potvrďte tlačítkem Apply

Výměna knihovny ovladače
V C:\Windows\System32 nalezněte jeden ze souborů nvoglnt.dll / nvoglv64.dll / atioglxx.dll / opengl32.dll
2. Soubor zkopírujte do složky gldrv, např. C:\Program Files\Valve\gldrv (pokud máte CS nainstalované jinde, cestu si upravte, aby seděla)
3. V tomto adresáři se nachází soubor drvme.txt s cestou k ovladači. Upravte v něm cestu k novému souboru (např. když zkopíruji nvoglv64.dll, tak soubor upravím na gldrv/nvoglv64.dll)
Hi-FPS modely
Speciální modely navržené pro vyšší FPS můžete stáhnout zde: http://www.soe.sz/dl/hi-fps-modely/
S Pozdravem Endy
V nabídce Options, v záložce Video nastavte Render na OpenGL
fps_max 101
Vypnout grafickou synchranice v nastavení Vaší grafické karty v „Nastavení 3D“ grafické karty.
1.Pravým tlačítkem kliknout na ploše, vybrat NVidia Control Panel
2. V bočním panelu vybrat Manage 3D settings
3. V pravém okně vybrat záložku Program Settings
4. Vyberte program Half-Life, najděte možnost Vertical sync a dejte OFF
5. Potvrďte tlačítkem Apply

Výměna knihovny ovladače
V C:\Windows\System32 nalezněte jeden ze souborů nvoglnt.dll / nvoglv64.dll / atioglxx.dll / opengl32.dll
2. Soubor zkopírujte do složky gldrv, např. C:\Program Files\Valve\gldrv (pokud máte CS nainstalované jinde, cestu si upravte, aby seděla)
3. V tomto adresáři se nachází soubor drvme.txt s cestou k ovladači. Upravte v něm cestu k novému souboru (např. když zkopíruji nvoglv64.dll, tak soubor upravím na gldrv/nvoglv64.dll)
Hi-FPS modely
Speciální modely navržené pro vyšší FPS můžete stáhnout zde: http://www.soe.sz/dl/hi-fps-modely/
S Pozdravem Endy

Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
-
EndyMary - Spamerův sluha
Co je tak těžkého pochopit tom, že v-sync omezuje fps na 60 (popřípadě 120/144)?
Výjimku tvoří CRT monitory, které už dnes málokdo používá. Pochybuju že autor topicu má CRT monitor a že na něm má nastaveno zrovna 200Hz
Výměna té knihovny ovladače možná pomůže, jen s tím pak NEHRAJ na serverech s VAC ochranou. Můžeš za to dostat ban!
Když už budeš v tom ovládacím panelu Nvidia, dej si tam tyto nastavení
Výjimku tvoří CRT monitory, které už dnes málokdo používá. Pochybuju že autor topicu má CRT monitor a že na něm má nastaveno zrovna 200Hz

Výměna té knihovny ovladače možná pomůže, jen s tím pak NEHRAJ na serverech s VAC ochranou. Můžeš za to dostat ban!
- To, jestli tam ta ochrana je nebo není poznáš tak, že klikneš ve hře na ten daný server pravým > View server info > Pokud je u položky Valve Anti-Cheat napsáno Secure, tak tam ta ochrana je.
Když už budeš v tom ovládacím panelu Nvidia, dej si tam tyto nastavení

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
dik endry .
VIP na Knife #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
VIP na WEBU
EVIP na TS3
EVIP na FURIEN #1
EVIP na FURIEN #10
EVIP na ZOMBIE BLOOD #1
-
MULTIJUMP - Zkušený
Vyřešeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1