• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Ziadost o prava na D2
Zdravím,som tu pomerne nový hráč,CSko už hrávam len rekreačne no vačšinou v noci ked sa napojim mate servery plne ale dožadovať sa adminov a zbierať body to je na dlhšie jak toho cheatera priamo zabanovať
Preto len skúsim zažiadať o práva (nijak po nich neprahnem) len ked si človek chce v klude zastrielať a nemože lebo NS deti behaju pozapinane to dosť kazí aj celkovo dobrý dojem zo serveru a celkovo z hry,preto ma napadlo že zažiadam o práva a aspon svojou troškou skusenosti prispejem(nejaký ten rok mám už odadminovaný na portáloch ktoré už aj rokmi zanikli) a ked popripade v noci narazím na cheatera alebo nejakeho spamera len žiadam o splnomocnenie vysporiadať sa s nimi,nie v zaujme honenia si ega že mám práva ale v záujme Fair Playu,doložid demom a vyčasovať sú banality ktoré poskytnem pri každom bane. Tymto žiadam vedenie o zváženie poprípade ma kontaktuje dakujem
Nejake info o mne :
Volam sa Samuel,mám 23 rokov,zasebou miliony banov a stovky hodin na steame,pochádzam s Piešťan a nenávidím deturence s priesvitnými stenami a traslavými mieritkami.

Volam sa Samuel,mám 23 rokov,zasebou miliony banov a stovky hodin na steame,pochádzam s Piešťan a nenávidím deturence s priesvitnými stenami a traslavými mieritkami.
- CannaBoh
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Ziadost o prava na D2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadost o prava na D2
1. Práva a akademik jsou úplně něco jiného, tady nejsme na minecraftu, nebo na GTA, že i akademik má práva.
2. Žádost jak vytažená ty víš odkud.
3. Zamítnuto, lock
2. Žádost jak vytažená ty víš odkud.
3. Zamítnuto, lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1