• Stránka 1 z 1
[Dočasně zamítnuto] Žiadosť o Akademika / Jailbreak sekcia
Dobrý deň. 
Nick v hre: Manko
Nick na fóru: Andrisek
Odkaz na účet: andrisek-u46164.html
Věk: 13 (12.4.2002)
SteamID: STEAM_0:0:153938921 0 00:10 32 0
Sekcia, kde chcem akademika: Jailbreak
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=673810
Prečo chcem akademika: Chcem nazbierať viac skúseností, chcem zlepšiť kvalitu GS. Pretože ma štve ked na serveri cheater a niekto robí bordel. Kazí hru ostatným ľudom, a to sa mi nepáči. Som docela aktívny. Bol by som veľmi rád za prijatie do akadémie.
Prehrešky: 2 Timebany -> Nerozdanie VD, kazenie hry. Bohužial mám iný problém, a tým je multi - účet na webe. Bol by som rád za jeho odstránenie ďakujem.
Pokiaľ viem, v minulej žiadosti mi Tommy napísal že za 1 mesiac si môžem podať žiadosť. Jeden mesiac ušiel a tak som si ju podal. Podľa mňa moje správanie na serveri je dobré, snažím sa. Dúfam že ten multi účet nebude tak vadiť. ďakujem za pozornosť.
Prajem pekný deň.

Nick v hre: Manko
Nick na fóru: Andrisek
Odkaz na účet: andrisek-u46164.html
Věk: 13 (12.4.2002)
SteamID: STEAM_0:0:153938921 0 00:10 32 0
Sekcia, kde chcem akademika: Jailbreak
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=673810
Prečo chcem akademika: Chcem nazbierať viac skúseností, chcem zlepšiť kvalitu GS. Pretože ma štve ked na serveri cheater a niekto robí bordel. Kazí hru ostatným ľudom, a to sa mi nepáči. Som docela aktívny. Bol by som veľmi rád za prijatie do akadémie.
Prehrešky: 2 Timebany -> Nerozdanie VD, kazenie hry. Bohužial mám iný problém, a tým je multi - účet na webe. Bol by som rád za jeho odstránenie ďakujem.
Pokiaľ viem, v minulej žiadosti mi Tommy napísal že za 1 mesiac si môžem podať žiadosť. Jeden mesiac ušiel a tak som si ju podal. Podľa mňa moje správanie na serveri je dobré, snažím sa. Dúfam že ten multi účet nebude tak vadiť. ďakujem za pozornosť.
Prajem pekný deň.
-
Andrisek - Amatér
[Dočasně zamítnuto] Žiadosť o Akademika / Jailbreak sekcia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Akademika / Jailbreak sekcia
S tebou jsem snad mluvil. Dobrá tedy, chceš získat akademika, tak splň 3 jednoduché úkoly a dostaneš akademika s podmínkou:
1. Nahlásíš minimálně 75 hráčů do porušení pravidel, minimální délka banů musí být hodina, pod hodinu ti nahlášení nepočítám.
2. Nahraješ skvělou aktivitu, což počítám tak 12-15 dní minimálně.
3. Ve tvém chatu nebude ani jedna nadávka, budeš se snažit pomáhat jak tady na fóru, tak i na serveru. Stačí jen, abys někomu řekl lamo a už zamítnutí máš jisté.
Uvidíme, jak si povedeš, jak splníš všechny body, napiš mi pm, do té doby lock a zamítnuto.
1. Nahlásíš minimálně 75 hráčů do porušení pravidel, minimální délka banů musí být hodina, pod hodinu ti nahlášení nepočítám.
2. Nahraješ skvělou aktivitu, což počítám tak 12-15 dní minimálně.
3. Ve tvém chatu nebude ani jedna nadávka, budeš se snažit pomáhat jak tady na fóru, tak i na serveru. Stačí jen, abys někomu řekl lamo a už zamítnutí máš jisté.
Uvidíme, jak si povedeš, jak splníš všechny body, napiš mi pm, do té doby lock a zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1