[Vyřešeno] Ukradnutý steam?

Příspěvekod leagueproblem » 30 led 2016, 16:47

Ahojte, dnes som sa normálne išiel prihlásiť na steam, no nešlo to. Stále, chybné heslo alebo meno. .. aj keď všetko dávam ako má byť. . Tak teda som išiel na email a čo tam? Tiež nemám šancu prečo, ale proste zas nešlo. . Heslo 100% správne. . Išiel som na steam a tam som chcel zistiť, čo sa dá robiť .. dal som prihlasovacie meno a teraz mi tam napísalo, že mi pošlú heslo na môj email. .A to, čo ma zarazilo bolo, že tam už mám nejaký cudzí email.. neukazuje celý len prvé písmeno a potom hviezdičky . Pr L*****@****.*** No ale aj to mi stačilo, prvé písmeno bolo iné, , Nejaké rady?
leagueproblem
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Ukradnutý steam?

od Rumcajz » 30 led 2016, 16:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ukradnutý steam?

Příspěvekod spEExX » 02 úno 2016, 09:46

Ahoj...mojmu kamarátovi tiež ukradli steam Acc. Riešili sme to tým, že sme nahlásili tu : https://help.steampowered.com/#HelpWithAccountStolen (pozri si to !)
ten Steam účet. Všetko sme vyplnili a zadali sme jeho mail. Potom mu prišlo heslo a pripojil sa tam.

Nič mu nefungovalo pretože steam Acc. mal bloknutý (len hry mu išli). Napísal do steam supportu cez mail, že je všetko v pohode (trocha sa rozpísal) a steam učet mu odblokovali.

Všetko mu ide v pohode.
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod leagueproblem » 03 úno 2016, 21:02

spEExX píše:Ahoj...mojmu kamarátovi tiež ukradli steam Acc. Riešili sme to tým, že sme nahlásili tu : https://help.steampowered.com/#HelpWithAccountStolen (pozri si to !)
ten Steam účet. Všetko sme vyplnili a zadali sme jeho mail. Potom mu prišlo heslo a pripojil sa tam.

Nič mu nefungovalo pretože steam Acc. mal bloknutý (len hry mu išli). Napísal do steam supportu cez mail, že je všetko v pohode (trocha sa rozpísal) a steam učet mu odblokovali.

Všetko mu ide v pohode.

Moc tomu nechápem, nahlásili čo? Asi som retardovaný, ale nejak tomu nechápem.
leagueproblem
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod spEExX » 05 úno 2016, 16:40

Názov tvojej témy je ukradnutý Steam...

Tam ten odkaz čo som ti poslal (ak nerozumies dobre anglicky, preloz si) je o tom, že si svoj STEAM účet nahlásiš (ten čo ti bol odcudzený). Potom ak to správne vyplníš na email tak ti pride od steamu mail kde to všetko vyplníš a pošleš im to.

Oni ukradnutý steam zablokuju. Potom im napis prihlasovacie udaje. Keď im budeš písať skús obsažný a zmysluplný text. Nie takto : Ukradli mi steam. pls chcem si zahrať chcem ho naspať. Toto tam rozhodne nepiš. No a potom ti pošlu udaje k tvojmu steam profilu. Prihlásiš sa a ked budes prihlasený zmeníš si heslo na také aby ho nebolo lahke zistit (kombinácie čísel písme atp.). Stále budeš mať zablokovaný steam (on to tak mal), ak nie tak je to všetko v pohode. Ak ho predsa len budeš mať zablkovaní znova napíšeš do supportu (steam), že je všetko v poriadku a môžu dať unlock na tvoj profil.

Ak nechápeš presnej pasáži vyznač mi ju.
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod leagueproblem » 24 úno 2016, 22:12

spEExX píše:Ahoj...mojmu kamarátovi tiež ukradli steam Acc. Riešili sme to tým, že sme nahlásili tu : https://help.steampowered.com/#HelpWithAccountStolen (pozri si to !)

Všetko mu ide v pohode.

Ten odkaz, tam je problem,vidim tam jedine "zmeniť heslo" a to mi vela nepomoze... Teda neviem kde..ste to nahlasili.
leagueproblem
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zima » 25 úno 2016, 11:19

leagueproblem píše:
Ten odkaz, tam je problem,vidim tam jedine "zmeniť heslo" a to mi vela nepomoze... Teda neviem kde..ste to nahlasili.

On asi myslel tento link: https://help.steampowered.com/login/

Obrázek
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod leagueproblem » 25 úno 2016, 18:42

[url][/url]
zima píše:
leagueproblem píše:

On asi myslel tento link: https://help.steampowered.com/login/

Obrázek

No neviem,ked na to kliknem, je to to iste,nevidim tam nikde nič,kde by som mohol nahlásiť účet.
leagueproblem
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zima » 26 úno 2016, 14:50

1. ďalej si dáš:
Change my password
2. Potom vyhľadáš svoje meno (login)...
3. ďalej máš dve možnosti na obnovenie svojho účtu.
- jedna je cez email
- druhá pokiaľ ten email nemáš - I no longer have access to this email address
4. vy-listujú sa ti doklady ktorými vieš overiť svoj účet.
5. následne tam máš tlačítko Contact Steam Support
6. vytvoríš si tam účet pre kontaktovanie steam supporu.
7. následne napíšeš všetko čo sme prešli + pridáš doklady a odošleš
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Khertys » 01 bře 2016, 13:41 VIP

Vyreseno? Pokud ne, napis jak probiha tvuj postup na steam supportu.

e.zima: Bez reakcie. LOCK
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Zpět na Vyriešené topicy