Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB / jarousek / ElSabanerO

Příspěvekod ElSabaner0 » 24 úno 2016, 21:49

1. Mám tu i jiný účet, ale neznám heslo ani mail, jelikož jsem CS nehrál už asi rok a půl. To je důvod, proč žádám o unban z tohoto účtu.
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: jarousek
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[opakovane]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:68613004'
[AMXBans] Tva IP: '217.196.113.201'
[AMXBans] ===============================================

3. Normálně hraji, admin neustále řeší T, kteří nejsou v kleci a odpovídají na otázky (hrají se schody do nebe). Chce po mě, abych je našel a zabil. Já odmítám nechat ostatní T v kleci čekat 5 minut, protože může být prostě kdekoliv a nechci ohrozit hru možnou vzpourou, která by mohla vzniknout právě z tohoto činu. Potom se objevila jen krásný nápis, že jsem byl zabanován. Chci kompletní vysvětlení od admina ať už je to nějaký začínající a nebo klidně Garlin. Vysvětlení je to nejmenší, co si zasloužím. Předem Díky.

4. Nope.
ElSabaner0
Amatér
Amatér

JB / jarousek / ElSabanerO

od Rumcajz » 24 úno 2016, 21:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB / jarousek / ElSabanerO

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 úno 2016, 08:11

Nezvládáš hru za CT a už vůbec neumíš Simonovat. Bylo by třeba se nad sebou zamyslet, než dostaneš zákaz k CT. Jako bývalý admin by sis měl ještě základní věci pamatovat..

Ano několikrát jsem tě upozornil, že máte najít vězně kteří se schovávají v celách. Nemusel si zrovna ty, mohlo to udělat další CT u tebe, takže psát tady o vzpouře je mimo. Taky nešlo o mapu indiana, kde bych pochopil že nejste schopni najít hráče déle jak 5 minut. Šlo o mapu rush, kde jsou cely hned u sebe a zabere to sotva minutu.
Důvod proč jsem tě upozorňoval jse prostý.
Hrály se schody do nebe a tito hráči neustále odpovídali, tudíž tím kazili atrakci. Musel si dávat nové a nové otázky protože jako první odpovídali hráči, kteří už dávno měli být mrtví a jejich odpovědi si proto neuznal. Povinností Simona je si tohle všechno zvládnout ohlídat.
Kolo si tak zbytečně natahoval a zdržoval.

Hlavní důvod však je, že si nepamatuješ jaké dáváš příkazy a tím potom znevýhodňuješ hráče co tě poslouchají a poslušně plní co řekneš.
Říkal si "Dáme si schody do nebe. Kdo první odpoví správně, půjde vždycky do rohu."
Na první otázku jsem odpověděl správně a šel jsem do rohu. Další co odpověděl správně nikam nešel. Ten další taky nikam nešel. Oba dva nesplnili příkaz Simona a ty si je nezabil.
Neřekl si "Kdo odpoví správně počká až mu řeknu a pak půjde do rohu" ani "Kdo odpoví správně, tak na moje vyzvání půjde do rohu." Měli dostat kill ale ty si je nezabil a mi tak ztížil hru protože jsem měl dostat pp.
Přežít měli 3 správně odpovídající. Tzn. ti na zadní stěně co prohráli měli mít kill a ti dva kteří nesplnili příkaz Simona měli potom umřít taky.
Ty si ignoroval i upozornění.
Jak na to že máte najít hráče co vám kazí hru, tak na to že měli dostat kill.
Nemluvě o tom že si byl arogantní.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: JB / jarousek / ElSabanerO

Příspěvekod Zesh » 25 úno 2016, 12:19 VIP

Ban oprávnený.

Sťažnosť zamietam.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Unban Žádost