• Stránka 1 z 1
Nvidia Experience
Typ přístroje : počítač
Operační systém : Windows 7
Typ problému : nejde spustit nvidia experience
Kdy se začal problém projevovat : Od minulého spuštění aplikace
O jakou aplikaci se jedná : Nvidia Experience
Screen s problémem, popř. chybovou hláškou : Panel se zkrátka neotevře, opravdu nevím jak to scrennout
Komponenty v PC :acer rs780dv, AMD Athlon II 3Ghz 2xjádro, RAM 8GB DDR2, nvidia geforce GT 730 2GB GDDR5
Váš popis problému : Zdravím, mám zase další problém.. Nvidia Experience mi hlásí že jsou dostupné aktualizace, aplikaci mám dole v pravo na liště, když kliknu pravým a kliknu na Otevřít Nvidia Experience tak se nic neotevře, zkoušel jsem Experience přeinstalovat a furt nejde otevřít, docela bych byl rád kdyby se to vyřešilo
Operační systém : Windows 7
Typ problému : nejde spustit nvidia experience
Kdy se začal problém projevovat : Od minulého spuštění aplikace
O jakou aplikaci se jedná : Nvidia Experience
Screen s problémem, popř. chybovou hláškou : Panel se zkrátka neotevře, opravdu nevím jak to scrennout

Komponenty v PC :acer rs780dv, AMD Athlon II 3Ghz 2xjádro, RAM 8GB DDR2, nvidia geforce GT 730 2GB GDDR5
Váš popis problému : Zdravím, mám zase další problém.. Nvidia Experience mi hlásí že jsou dostupné aktualizace, aplikaci mám dole v pravo na liště, když kliknu pravým a kliknu na Otevřít Nvidia Experience tak se nic neotevře, zkoušel jsem Experience přeinstalovat a furt nejde otevřít, docela bych byl rád kdyby se to vyřešilo
-
TweetyCZK - Pokročilý
Nvidia Experience
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nvidia Experience
Ahoj, zkus to zapnout a podívat se do správce úloh. Jestli to tam je tak klikni na to pravým a dej maximalizovat, mělo by to vyskočit. To dělá nejspíš protože jestli máš 2 monitory, tak ti to tam někam utíká
Jinak zkus aktualizovat ovladač zde
Jinak zkus aktualizovat ovladač zde

-
TheKibaa - Profesionál
Grafiku jsem aktualizoval a zároveň jsem vyřešil probléms rozmazaným obrazem na rozlišení 1024x768, díky, můžete LOCK.
-
TweetyCZK - Pokročilý
PS : 2 monitory nemám a mám grafiku nastavenou na výkon jednoho monitoru 

-
TweetyCZK - Pokročilý
• Stránka 1 z 1