• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Strieľanie
Zdravím.
Moja mašina!: Počítač
Operačný systém: Windows 7
Problém: No tak ako by som začal. Proste hrávam na fy_serveroch a občas sa mi stane, že keď sa spawnem, tak mi zbraň sama začne strieľať a skončí to až vtedy, kým ja nevystrlím. A to isté keď mám aj pištoľku v ruke, tak raz vystrelí a keď zoberem zbraň, tak mi tiež začne strieľať. Ako nieže by mi to robilo nejaký veľký problém, ale tak rád by som to odstránil. Čo sa tíka toho kedy to začalo.. CS 1.6 som začal hrávať opäť pred 3 týždňami no myslím, že mi to robilo aj pred rokom aj dačo keď som ešte hrával CS 1.6. Config som nejako extra nemenil, len som si tam pridal bindy na nakupovanie keď hrám nejaký ten public+ ešte bind na zmenu farby crosshairu.
To je asi tak všetko čo sa tíka môjho problému, tak ďakujem a dúfam, že mi pomôžete vyriešiť nejako tento problém.
Prajem pekný zvyšok dňa.
Moja mašina!: Počítač
Operačný systém: Windows 7
Problém: No tak ako by som začal. Proste hrávam na fy_serveroch a občas sa mi stane, že keď sa spawnem, tak mi zbraň sama začne strieľať a skončí to až vtedy, kým ja nevystrlím. A to isté keď mám aj pištoľku v ruke, tak raz vystrelí a keď zoberem zbraň, tak mi tiež začne strieľať. Ako nieže by mi to robilo nejaký veľký problém, ale tak rád by som to odstránil. Čo sa tíka toho kedy to začalo.. CS 1.6 som začal hrávať opäť pred 3 týždňami no myslím, že mi to robilo aj pred rokom aj dačo keď som ešte hrával CS 1.6. Config som nejako extra nemenil, len som si tam pridal bindy na nakupovanie keď hrám nejaký ten public+ ešte bind na zmenu farby crosshairu.
To je asi tak všetko čo sa tíka môjho problému, tak ďakujem a dúfam, že mi pomôžete vyriešiť nejako tento problém.
Prajem pekný zvyšok dňa.

-
KANARiKk - Drbna
[vyřešeno] Strieľanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Strieľanie
To se mi taky stává, hlavně na DM (po respawnu). Vůbec netuším co by to mohlo způsobovat (možná nějaký bug ve hře?)
Jak už jsi ale psal, stačí zmáčknout tlačítko pro střelbu a přestane to
Jak už jsi ale psal, stačí zmáčknout tlačítko pro střelbu a přestane to

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Myslel som si, že by sa to dalo nejako odstrániť, ale ako som už povedal nevadí mi to až tak veľmi a už som si ajtak nato zvykol.
Tak ak nieje nato žiadne riešenie, tak môžete lock.
Vďaka za info..
Tak ak nieje nato žiadne riešenie, tak môžete lock.
Vďaka za info..

-
KANARiKk - Drbna
Ok, zamykám.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1