• Stránka 1 z 1
JB1/ opakované kickovaní,ban / y8
1. Poté co mi admin dal FK a já jsem se ho zeptal proč mi zabil tak zalhal pak když jsem mu napsal at mi dá VD tak mě kicknul. Jak jsem se připojil tak jsem mu znovu napsal proč mě kicknul že jsem se ho jen ptal jen na to proč mi dal FK a aon mě zase kicknul. Tak jsem mu napsal potřeti že proč mě bezdůvodně kickuje jestli ho mám dát na forum za FK a kickovaní tak mě zase kicknul. Poslední jsem mu napsal jak chceš klidně si mě kickni ale my to vyřešíme na forum tak jsem dostal ban na 2 hodiny za kažení hry. A to jako vedlejší nepočitám že tam celou dobu byl kdy si ze začátku kola CT nebrala asi 4 minutu simona a on nic neudělal. Velmi neschopný člověk co nemá co mezi adminy dělat.
2. jeho učet http://steamcommunity.com/profiles/76561198030431042/
3. Důkazy bohužel nemám ale já věřím že se přizná že udělal chybu a omluví se mi. Na demu to hadám nejde vidět ( psal jsem mu v SZ). A v konzoli nic nemám protože jsem si omylem vypl hru. Doufám že se rozhodnete spravidlivě a tenhle "admin" už dál nebude mě nebo ostatním kazit hru
2. jeho učet http://steamcommunity.com/profiles/76561198030431042/
3. Důkazy bohužel nemám ale já věřím že se přizná že udělal chybu a omluví se mi. Na demu to hadám nejde vidět ( psal jsem mu v SZ). A v konzoli nic nemám protože jsem si omylem vypl hru. Doufám že se rozhodnete spravidlivě a tenhle "admin" už dál nebude mě nebo ostatním kazit hru
"There Is Only One God And His Name Is Death"
"The night is dark and full of terrors...but the fire burns them all away."
winter is coming and with it come the white walkers
"The night is dark and full of terrors...but the fire burns them all away."
winter is coming and with it come the white walkers
-
Dracarys - Amatér
JB1/ opakované kickovaní,ban / y8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/ opakované kickovaní,ban / y8
Žádný FK si nedostal. Nebyl si schopný to pochopit a pořád si na serveru lhal že ti dávám FK a bezdůvodné kicky. Upozornil jsem tě že nemáš psát blbosti, nepomohlo, tak si dostal ban.
Ban ti za lhaní prodlužuji, protože to co tady píšeš že si mi psal sis trochu poupravil.
Doporučuji ti naučit se pravidla JB, protože to co předvádíš je síla.
Ban ti za lhaní prodlužuji, protože to co tady píšeš že si mi psal sis trochu poupravil.
Doporučuji ti naučit se pravidla JB, protože to co předvádíš je síla.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: JB1/ opakované kickovaní,ban / y8
Admin sa ti tu vyjadril. Nevidím žiadne dôkazy a ani žiadny popis o FK, ktorý si údajne od admina dostal.
Sťažnosť zamietam.
LOCK
Sťažnosť zamietam.
LOCK
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1