• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] STEAM - Prihlasenie
Jaký máte přístroj ? Notebook
Jaký máte operační systém? Win.7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Tak bolo to před 43 dňami..a příčina je 'Steam v mobile'
Stručný popis vašeho problému? Mno takže.. Keď som chcel sa prihlasiť na STEAM v PC tak som musel pozriet do mobilu na steam a opisať ten kód čo sa vždy vygeneruje.."na pár sekund" ...no ale sa mi stala taká věc, že som neboli na PC přihlášený.. A v mobile mi dropol soft. A už nejde.. K.O. ....mám nový mobil a aj číslo a neviem ako sa mám na ten STEAM prihlasiť, keďže jak milé sa chcem prihlasiť na mobil tam tiež má pýta ten kód, který vygeneruje STEAM v mobile.. + ževraj je nějaký kód na obnovení.. Ale ja som ho mal tiež v mobile.. Prosím o pomoc.. Ďakujem
Jaký máte operační systém? Win.7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Tak bolo to před 43 dňami..a příčina je 'Steam v mobile'
Stručný popis vašeho problému? Mno takže.. Keď som chcel sa prihlasiť na STEAM v PC tak som musel pozriet do mobilu na steam a opisať ten kód čo sa vždy vygeneruje.."na pár sekund" ...no ale sa mi stala taká věc, že som neboli na PC přihlášený.. A v mobile mi dropol soft. A už nejde.. K.O. ....mám nový mobil a aj číslo a neviem ako sa mám na ten STEAM prihlasiť, keďže jak milé sa chcem prihlasiť na mobil tam tiež má pýta ten kód, který vygeneruje STEAM v mobile.. + ževraj je nějaký kód na obnovení.. Ale ja som ho mal tiež v mobile.. Prosím o pomoc.. Ďakujem
Ja som to mal dobre, len som to zle napísal!
Dnes mám toľko práce, že sa k nej ani nedostanem.

-
wip3r - Pokročilý
[Vyřešeno] STEAM - Prihlasenie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM - Prihlasenie
Predpokladám, že máš tento problém:
(zdroj> https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8625-WRAH-9030#sold)
Ak nevieš dosiahnuť overenie cez SMS tak tvoje možnosti sú tu: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762
t.j. musíš sa obrátiť na steam support a dokázať, že ten účet patrí tebe.
Help, I lost (or sold) my phone and can't log in! What do I do?
If possible, you should contact your wireless service provider and get a replacement phone with the same phone number. Steam will be able to send SMS messages to your replacement phone, and you will be able to recover your account as described below.
If you no longer have access to your phone and don't have your recovery code, you'll need the assistance of Steam Support. Use the "Contact Steam Support" button at the top right of this page to get help removing your authenticator. If you don’t have access to the email address that is currently associated with your Steam Account please provide proof of account ownership within your ticket.
(zdroj> https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8625-WRAH-9030#sold)
Ak nevieš dosiahnuť overenie cez SMS tak tvoje možnosti sú tu: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762
t.j. musíš sa obrátiť na steam support a dokázať, že ten účet patrí tebe.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Mno áno je to toto.. Takže musím ajtak na ten suppor napísať.. Oki ďakujém za radu.

-
wip3r - Pokročilý
wip3r píše:Mno áno je to toto.. Takže musím ajtak na ten suppor napísať.. Oki ďakujém za radu.
Nemôžem im napísať, lebo sa musím prihlásiť cez "E-Mail" a mne nič neprichádza..
Mno, ale veď dokázať im môžem, že je to môj účet aj z tadiaľ GS.. písal som tu svoju ID STEAM.. thak to si môžu skontrolovať..

-
wip3r - Pokročilý
Steam support nema nic spolecneho s tvym normalnim steam uctem, takze si tam klasicky zaloz ucet, klidne s identickym jmenem, ktere pouzivas na steamu, popis tam co se stalo, samozrejme tam musis psat anglicky, da se pouzit translator, oni to pochopi, strucne a vystizne..."rozbil se mi mobil, poslete mi prosim sms, cislo mam stejne".
e.zima: Bez reakcie. LOCK
e.zima: Bez reakcie. LOCK
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1