• Stránka 1 z 1
Padá CS při napojení
Ahoj takže mam problém z připojením na server .
Servery JB mi jsou . Ale problém nastane když se chci napojit někam jinam, Public atd ...
Popis : napojuji se na server , napojim se a hned mi hra spadne , zčerná mi obrazovka a vypne se. nebo naskočí tabulka program .. .... .. neodpovídá .
Zkoušel jsem Reinstalovat CS (nešlo) poté celí Steam + no nově staženej instalator Steam a stále nic , dále měnil jsem rozlišení hry , aktualizoval ovladače Grafické karty a stále nic . Config mam automaticky vygenerovanej Steamem.
nic jsem neměnil a stále nejde takže pokud nikdo víte co by to mohlo být skuste poraďit já už nevím S pozdravem HECKER .
Servery JB mi jsou . Ale problém nastane když se chci napojit někam jinam, Public atd ...
Popis : napojuji se na server , napojim se a hned mi hra spadne , zčerná mi obrazovka a vypne se. nebo naskočí tabulka program .. .... .. neodpovídá .
Zkoušel jsem Reinstalovat CS (nešlo) poté celí Steam + no nově staženej instalator Steam a stále nic , dále měnil jsem rozlišení hry , aktualizoval ovladače Grafické karty a stále nic . Config mam automaticky vygenerovanej Steamem.
nic jsem neměnil a stále nejde takže pokud nikdo víte co by to mohlo být skuste poraďit já už nevím S pozdravem HECKER .
-
HECKER - Kolemjdoucí
Padá CS při napojení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Padá CS při napojení
předtím šlo nevím jestli nejakej update nebo neco
Grafika : nvidia GT520M
Grafika : nvidia GT520M
-
HECKER - Kolemjdoucí
to je dost nova grafika... skus to prepnut do D3D modu z OPENGL.
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Nejsem expert, ale napadá mě program STEAM FIX - měl by být v downloadech. Tahle jednoducha utilita pomáhá teamu v připojování a stabilizaci 

-
virusMD - Profesionál
• Stránka 1 z 1