• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Prosím o rychlou pomoc ohledně cs 1.6
- Vaša mašina:Notebook
- Operačný systém:Windows 8/...
- Verzia hry:Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať:Asi měsíc zpátky potom to pestalo a ted zas odedneška
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když zapnu cs 1.6 vše proběhne v pořádku ale když se připojím na nějaký server nebo i singleplayer tak nevidím chat,kolik mám hp,kdo dal kill atd.. Prostě mám čistou obrazovku vidím jen čistou hru mohu střílet ale bohužel nevidím ani "kurzor" Nevim jak se to píše
Prosím o rychlou radu
děkuji za odpovědi 
- Operačný systém:Windows 8/...
- Verzia hry:Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať:Asi měsíc zpátky potom to pestalo a ted zas odedneška
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když zapnu cs 1.6 vše proběhne v pořádku ale když se připojím na nějaký server nebo i singleplayer tak nevidím chat,kolik mám hp,kdo dal kill atd.. Prostě mám čistou obrazovku vidím jen čistou hru mohu střílet ale bohužel nevidím ani "kurzor" Nevim jak se to píše

Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
[vyřešeno] Prosím o rychlou pomoc ohledně cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosím o rychlou pomoc ohledně cs 1.6
Zdar, dej do konzole
- Kód: Vybrat vše
hud_draw 1
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: Prosím o rychlou pomoc ohledně cs 1.6
Super, nemáš zač 
lock

lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1