• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Neaktívne]CSGO-Pád hry
Mám 32bit
Můj problém už mám od doby co vyšel nový patch na Csgo (Ten kde vyšla operace)
Nastavení jsem neměnil
Config mám mého kamaráda .... Jsou v něm pouze BINDY, CROSSHAIR a VIEWMODEL
Ano na ostatních PC jede v pohodě
Od doby co vyšel nový update s operací tak cca po 5-15min (pokaždé to je jinak ale pořád v tomto rozmezí) Se hra na tokových 5-10 vteřin zasekne a poté spadne do desktopu a vypíše hlášku ""csgo.exe" stopped working" a hra se nečekaně vypne. Ohledně toho configu .... Mám ho už delší dobu a zkoušel jsem ho i odebrat a nic se nezměnilo ....
Google jsem používal taky a zkoušel jsem všechno možné a nemožné ... prohledával jsem šestou stranu googlu a nic ..... ANO šestou stranu googlu ... až tak špatný to je
.. Každopádně dávám to sem jakožto poslední šanci na záchranu .... Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Můj problém už mám od doby co vyšel nový patch na Csgo (Ten kde vyšla operace)
Nastavení jsem neměnil
Config mám mého kamaráda .... Jsou v něm pouze BINDY, CROSSHAIR a VIEWMODEL
Ano na ostatních PC jede v pohodě

Od doby co vyšel nový update s operací tak cca po 5-15min (pokaždé to je jinak ale pořád v tomto rozmezí) Se hra na tokových 5-10 vteřin zasekne a poté spadne do desktopu a vypíše hlášku ""csgo.exe" stopped working" a hra se nečekaně vypne. Ohledně toho configu .... Mám ho už delší dobu a zkoušel jsem ho i odebrat a nic se nezměnilo ....
Google jsem používal taky a zkoušel jsem všechno možné a nemožné ... prohledával jsem šestou stranu googlu a nic ..... ANO šestou stranu googlu ... až tak špatný to je

Tu máš podpis :*
//Párek
//Párek
-
PsychoParek - Kolemjdoucí
[Neaktívne]CSGO-Pád hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CSGO-Pád hry
no od poslední aktualizace mi CSko taky žere nějak hodně RAM, a protože mám taky 32bit, tak vím, že ve 32bit je max. RAM 3 GB, takže se s ní musí šetřit.. problém bych teda viděl v nedostatku RAM paměti, tak si ve správci úloh nastav u CS nejvyšší prioritu a nějak pravidelně čisti RAM, mohlo by to pomoct
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
polskasila píše:no od poslední aktualizace mi CSko taky žere nějak hodně RAM, a protože mám taky 32bit, tak vím, že ve 32bit je max. RAM 3 GB, takže se s ní musí šetřit.. problém bych teda viděl v nedostatku RAM paměti, tak si ve správci úloh nastav u CS nejvyšší prioritu a nějak pravidelně čisti RAM, mohlo by to pomoct
Díky moc za radu ... Bohužel I přes to že jsem nastavil nejvyšší prioritu,čistil RAM a dokonce vypnul 90% procesů které nejsou nutné k používání windowsů tak hra stejnak padá .... Každopádně teorii že je to tím že to žere hodně RAM jsem ještě neviděl a je vážně dost pravděpodobná ale abych udržoval čistou RAM musel bych každý 3minuty dávat hru do lišty a pročistit to .... a zážitek ze hry by byl nulový (než spustím hru využití RAM je cca 15% po spuštění to je cca 40% jakmile hra padne a podívám se tak je využití na 85% tudíž to bude na 90% Tím velkým využitím RAM.) Tudíž díky moc, alespoň už vím čím to pravděpodobně je

//Párek
//Párek
-
Stratenyy píše:Mas AMD alebo Intel?
Mám Intel ... konkrétně Intel Core 2 Duo

//Párek
//Párek
-
Jednu otázku mám .. preinštalovať hru si skúšal? Ak nie tak ju preinštaluj a potom mi sem napíš či ti to stále robí.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
NeznamySK píše:Jednu otázku mám .. preinštalovať hru si skúšal? Ak nie tak ju preinštaluj a potom mi sem napíš či ti to stále robí.
Jop, přeinstalování hry byla první věc co jsem zkoušel

//Párek
//Párek
-
https://www.youtube.com/watch?v=KmxAT06Z0zc - podle toho zo zkus, mě to pomohlo 

-
TweetyCZK - Pokročilý
TweetyCZK píše:https://www.youtube.com/watch?v=KmxAT06Z0zc - podle toho zo zkus, mě to pomohlo
Díky moc za radu .. už jsem to taky zkoušel

//Párek
//Párek
-
Vyriešené?
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
Zdravím. Jdi do šložky, kde máte nainstalovanou hru (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg).
Ve složce ''csgo'' otevři textový dokument ''video.txt''.
V tomto dokumentu si naleznete příkaz ''"setting.mat_queue_mode" "-1"''
A místo ''-1" dej "0".
Mě tohle pomohlo
Ve složce ''csgo'' otevři textový dokument ''video.txt''.
V tomto dokumentu si naleznete příkaz ''"setting.mat_queue_mode" "-1"''
A místo ''-1" dej "0".
Mě tohle pomohlo

Když mužů pomůžu 

-
XxLucixX - Pokročilý
Poprosim zakladatela temy aby napisal ci je problem ozaj vyrieseny.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
• Stránka 1 z 2 • 1, 2