• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Bugg dema pls help
Ahoj, mám originální hru a jsem youtuner...Natáčím dema a tak...ale když natočím demo tak ho mám jen v 1st person...a někdo my říkal žemohu mít i jiný pohled.. Je tomu tak? A jak to udělám?
-
FurienPopulator - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Bugg dema pls help
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bugg dema pls help
Tak ve first person budeš mít každé demo, které natočíš. Demo z pohledu více hráčů natáčí server (proto máš dole ve spectu ten Anti-Cheat [Monitoring]) a poté ho nahraje sem na web.
Najdeš ho tak, že zajdeš sem > najdeš si tam příslušný server > klikneš na Detail serveru > Video záznam > vybereš si příslušné demo a dáš Stáhnout.
Po stáhnutí otevři ten soubor, co jsi stáhl z webu a dej ho do složky cstrike. Pak si spusť CS a to demo (přes příkaz viewdemo) a můžeš si tam přepínat mezi všemi hráči
Najdeš ho tak, že zajdeš sem > najdeš si tam příslušný server > klikneš na Detail serveru > Video záznam > vybereš si příslušné demo a dáš Stáhnout.
Po stáhnutí otevři ten soubor, co jsi stáhl z webu a dej ho do složky cstrike. Pak si spusť CS a to demo (přes příkaz viewdemo) a můžeš si tam přepínat mezi všemi hráči

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: Bugg dema pls help
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1