Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Dracarys maxipes

Příspěvekod Dracarys » 02 bře 2016, 00:20

1. [dracarys ?!/JB 1/nadavaní na admina]
2. Dracarys ?!
3. http://steamcommunity.com/id/quirrel
4.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Maxipes.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 29 minutes and 49 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : dracarys
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky na admina '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 79234230 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ===============================================
5. Maxipes neměl mikrofon tak jsem se ho zeptal proč ho nemá. za to mě kicknul a napsal mi poslední varovaní nechápu z jakého důvodu. PO tom co si Ct stěžovali na to že nemá mik jsem napsal at to neřeší nebo tak něják nevím přesně slova a po tom jsem dostal ban na 2 hodiny za kažení hry. Jak sjem se chtěl připojit asi po 4 hodinách po banu tak jsem najednou viděl že mám ban na 24 hod za uražení admina. Jen bych chtěl říct že tenhle admin mě celou hru bezdůvodně kickoval a jednou mě bez důvodu přesunul k T. KDyž jsem si dovolil mu napsat proč mi to dělá a on neodpovídal tak jsem si dovolil stěžovat za což jsem dostal kick. Pak ban. JEdnou jsem mu napsal že je lama. Ano protože opravdu když vás admin bezdůvodně kickuje a podobné stále dokola za blbosti a ostatní hráče co tam davají FK a porušují pravidla neudělá nic. Za celou tu dobu nepromluví ani slovo takže neměl mik. Asi 3 CT se ho ptala jestli má mik a on jim neodpověděl.
6. mám VIP
"There Is Only One God And His Name Is Death"
"The night is dark and full of terrors...but the fire burns them all away."
winter is coming and with it come the white walkers
Dracarys
Amatér
Amatér

Dracarys maxipes

od Rumcajz » 02 bře 2016, 00:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dracarys maxipes

Příspěvekod Maxipes » 02 bře 2016, 00:59

Ach, nevinnost sama. Neustale jsi mi do posty psal nejake svoje nesmysly, za coz jsi byl vzdy odmenen kickem, pak jsi mi napsal toto, za coz jsem ti dal zmineny ban.

Hrat to neumis, vymyslis si vlastni pravidla a pak pises zbytecne unban zadosti. Porad dokola, jak nekde v ustavu.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dracarys » 02 bře 2016, 01:12

Co to zase mluvíš za blbosti? Ty jsi mě přesunul od CT k T ja se tě zeptám proč a ty mi tu píšeš že si dělám vlastní pravidla? Ja jsem nic neudělal ty jsi mě přesunul a pak mě i kickoval za to že jsme si dovolil zeptat proč to děláš. Ale ok pokud máš potřebu mi dávát bezdůvodně bany a podobné já ti branit nemužu. Uží si to.
"There Is Only One God And His Name Is Death"
"The night is dark and full of terrors...but the fire burns them all away."
winter is coming and with it come the white walkers
Dracarys
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 bře 2016, 07:40

No hele, asi takhle. Ty už si za to samé dostal delší ban ode mě. Neznáš pravidla JB, hrát to neumíš a šíříš svoje verze a bludy. Chováš se jako hulvát a moc rád hejtuješ adminy. Očividně ses nepoučil.
Popros rodiče, nebo paní vychovatelku v družině, ať ti místo spaní po obědě dají lekci chování.
Ban prodloužen.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost