• Stránka 1 z 1
Basebuilder 1 / Hopko / Vendess
1.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom Hopko.
[AMXBans] Zostava este 56 minut a 31 sekund z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : Vendess
[AMXBans] Dovod : ' Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu] '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 87185904 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 88.212.37.132 '
2. Stavial som najprv s dare on mi povedal ku koncu že vypadni tak , ale ja som tam mal blok ktorý mu to blokoval z predu (Nie blok aby sa tam nedalo vojsť tunelom, ale blok aby mu tam zombie nemohli vojsť bez prejdenia tunelu. Viete čo myslím) a tak ja som ho potom dal preč a on si to sám nestihol bloknúť z predu navyše som mu pomáhal aj zo zadkom kempy aj strechou a preto som ani nestíhal svoju kempu. Takže som tam ten blok čo som z tamať zobral na konci dal ja. Admin my potom aj napísal na steam že ten blok je tam ani neoznačený a že si mám požiadať o UB. A potom už len psal že ide off z PC a pozdravil sa.
3. Som Evip hráč.
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom Hopko.
[AMXBans] Zostava este 56 minut a 31 sekund z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : Vendess
[AMXBans] Dovod : ' Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu] '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 87185904 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 88.212.37.132 '
2. Stavial som najprv s dare on mi povedal ku koncu že vypadni tak , ale ja som tam mal blok ktorý mu to blokoval z predu (Nie blok aby sa tam nedalo vojsť tunelom, ale blok aby mu tam zombie nemohli vojsť bez prejdenia tunelu. Viete čo myslím) a tak ja som ho potom dal preč a on si to sám nestihol bloknúť z predu navyše som mu pomáhal aj zo zadkom kempy aj strechou a preto som ani nestíhal svoju kempu. Takže som tam ten blok čo som z tamať zobral na konci dal ja. Admin my potom aj napísal na steam že ten blok je tam ani neoznačený a že si mám požiadať o UB. A potom už len psal že ide off z PC a pozdravil sa.
3. Som Evip hráč.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
Basebuilder 1 / Hopko / Vendess
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder 1 / Hopko / Vendess
Clovek by cakal, ze ako akademik budes mat trosku rozumu. Myslel som si ze ked sme na serveri 3admini bude vsetko vporiadku, no asi nie. 20sec pred koncom stavania som sa hodil do spectu, hned potom ako dare napisal aby si isiel prec. Co som v rychlosti skontroloval kempu boli vsetky bloky na jeho meno az na 3, ktore majtela nemali... 1. bol strecha, 2. bola zadna stena a 3. bol ten ktory si mu tesne pred koncom dal do zeme. Neboli oznacene a ako ty si mi pisal, tak si tam ten blok mal polozeny prvy... mal si ho prvy? Ako je mozne ze teda nemal tvoje meno?... klamstva, ukradol si mu ho schvalne.
-
Dewyner - Drbna
Este nieco, prosil sa ti niekto o pomoc s jeho kempu?? Nikto, posielal ta prec, ty si myslis ze ak niekomu das do kempu blok, tak ta tam hned pusti.. ked ti napisal nech ides prec, preco si nedokoncoval svoju kempu a cakal si ku koncu abu si mu ho ukradol?? Kazdy jeden clovek dokonci svoju kempu a potom pomaha ked tak inde, nie ze svoju ani nedokonci, problem je ten, ze ty si ziadnu nemal. Klamar
-
Dewyner - Drbna
Blok som tam dal ja a bol môj len nebol označený ja som mu ho tam dal a pozeral som sa naňho on mi nič nepísal tak som myslel že môžem isť k nemu.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
Ahaa, tak teda cela story otom ako si mu pomahal a preto si nestihol svoju kempu, su nepravdive... vecer mam plny obravou, mozno sa naucim NEklamat. To ze ty si tam dal blok, pozeral si sa naneho a on ti pocas stavania nenapisal ci mozes, ci nie, tak si mu tam staval, lebo ty si si myslel ze mozes.
zhrniem to... on ti nedal povolenie stavat do jeho kempu no robil si tak, to mas 1. porusenie pravidiel potom ti napisal, ze snim nebudes, ze mas ist prec... nastval a tesne pred koncom si mu rozobral kempu ktoru by on sam v klude stihol, asi preto sa o pomoc nikomu nedoprosoval, ked uz ta kempa bola postavena, nemal si mu ju rozoberat, to je 2. porusenie pravidiel... Nauc sa pravidla, prestan klamat a mozno z toho nebudu problemy.
Ban ti vyprsal,
pockame na vyjadrenie niekoho z vyssich.

Ban ti vyprsal,
pockame na vyjadrenie niekoho z vyssich.
-
Dewyner - Drbna
Okej tak to sa potom adminovi a hráčovi hlboko ospravedlňujem za vykonanú chybu prepáčte že ste / si (Hopko) nad touto blbosťou strácal čas. Konal so neuvážene a to sa nebude opakovať. Prosím Locknite to niekto. 

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
Vyřešeno, hráč si dá příště větší pozor.
LOCK
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1