• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém s Cs1.6 Ns
Zdravím ,
stiahol som si váš klient Counter Strike 1.6 Non Steam , nikdy som s vašim klientom nemal problém avšak teraz , ked som si ho stiahol a spustil , všetko bolo v strašnej kvalite tak som šiel do nastavení/video , a dal som všetko na vačšiu kvalitu a hlavne som tam mal že hrám na Software , pritom vždy som tam mal OpenGL , tak som tam dal opengl a dal apply ale potom sa mi csko " vyplo " , a vyhodilo túto tabulku (vid foto.) .
Následne som stlačil ok , a csko sa mi spustilo a nič nebolo zmenené , bol tam software a aj low grafika .
Naozaj neviem čo s tým dúfam že sa to bude dať vyriešiť
dakujem.
Fotka tu :
https://ctrlv.cz/9jL9
stiahol som si váš klient Counter Strike 1.6 Non Steam , nikdy som s vašim klientom nemal problém avšak teraz , ked som si ho stiahol a spustil , všetko bolo v strašnej kvalite tak som šiel do nastavení/video , a dal som všetko na vačšiu kvalitu a hlavne som tam mal že hrám na Software , pritom vždy som tam mal OpenGL , tak som tam dal opengl a dal apply ale potom sa mi csko " vyplo " , a vyhodilo túto tabulku (vid foto.) .
Následne som stlačil ok , a csko sa mi spustilo a nič nebolo zmenené , bol tam software a aj low grafika .
Naozaj neviem čo s tým dúfam že sa to bude dať vyriešiť
dakujem.
Fotka tu :
https://ctrlv.cz/9jL9
- RadoSK7
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Problém s Cs1.6 Ns
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Cs1.6 Ns
Ahoj,
OpenGL ti tam nejde nastavit protože máš špatný (nebo žádný) ovladač pro tvou grafickou kartu.
Nejprve tedy musíme zjistit, jakou grafickou kartu máš:
OpenGL ti tam nejde nastavit protože máš špatný (nebo žádný) ovladač pro tvou grafickou kartu.
Nejprve tedy musíme zjistit, jakou grafickou kartu máš:
- Zjistíš to snadno, možnosti máš hned 2:
- Zmákni Start + R > Napiš tam dxdiag > klikni nahoru na kartu Zobrazení > V kolonce Název to tam máš.
- Nebo si otevři Správce zařízení (Zmáčkneš Start, napíšeš tam Správce zařízení a klikneš na to 1.)
- Rozklikni Grafické adaptéry
- Tam někde máš svou grafickou kartu i s názvem
- Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho do Googlu nebo sem, popřípadě to celé vyfoť

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: Problém s Cs1.6 Ns
vyriešené , dakujem.
- RadoSK7
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1