I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Ignorace - SupriceGS

Příspěvekod Login98 » 06 bře 2016, 12:03

Chci se zeptat, proč admin (SupriceGS) nereaguje, když ho žádám o pomoc (nějakým způsobem se mi do málé místnosti asi 20+ bloků v podzemí, které bylo zamaskováné dostali 2 hráči (Dano), (????), 1 z nich měl určitě x-ray). Psal jsem mu minimálně 10x do chatu ,,Suprice teleportuj se prosím na mě,, ,,Admine jsou tu hackeři,, ale on si tam psal o nějakým enchantu nebo co to bylo. Když mi došla tpělivost, tak jsem mu napsal, že je k ničemu a že je tu na hovno. Samozřejmě jsem dostal hned kick (to se dalo čekat od takto stupidního admina, který reaguje jen na narážky na svojí veleváženou osobu).
Login98
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Ignorace - SupriceGS

od Rumcajz » 06 bře 2016, 12:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ignorace - SupriceGS

Příspěvekod BeastBelino » 06 bře 2016, 12:10 VIP

Tak za 1. Surprice sa venoval inému hráčovi od teba by bolo dobré mať chvíľu strpenia hraje vás tu viacej nie si tu sám !.
2.To že si písal že je cheater som si prečítal ja a išiel som ho spectovať tak tu nabudúce nespamuj a nenadávaj.
Moje zaľúbi- dievčatá,chlast automaty
BeastBelino
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Login98 » 06 bře 2016, 13:56

1. psal jsem mu mnohokrát, to zajisté, ale myslím si, že psaní si s hráčem o enchantu je méně důležité, než hacker na serveru.
2. Stačila mi jedna jediná odpověď a to ve tvaru ,,ok, podívám se na to,, nemohl jsem vědět, že jste až takhle ochotní a něco s tim uděláte.
Login98
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod noblemar » 06 bře 2016, 18:53

Určitě nestačila, protože tady píšeš že je admin stupidní. Jediné co se mě zda stupidní je tvoje reakce, pokud admin něco řeší musíš vydržet. Navíc tyto informace máš psát do admin chatu nebo help chatu, aby ten "cheater" neodešel. Pokud si myslíš, že by si dané věci zvládl lépe tak neváhej a podej si žádost o administrátora, mile rád s tebou udělám pohovor.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy