Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie mini 3

Příspěvekod GrepiK » 06 bře 2016, 19:38

Dobry den
Mam na vasom servery evip uz 2-3 roky ptm som mal prestavku nwm uz kolko ale to nieje podstatne.
Na vasom servery ste vymenily mod a je to hruza des co ste s tym spravily
1.HL (FIRTS) malo HP
2.HL mala gravitacia aj pri zm:climb,crab,speed.......
3.mini nefunguju dakedy [zm cez ne preskocia dakedy]
4.odobraly ste dobru zbran a to je super gun [alebo dajak tak sa volala]
5.BZ nezabije zm často
6.TERM a HANIBALL skoky sa pomaly načitavaju a to je minus a niekedy sa načitaju iba 2
7.Odobraly ste GRAVITY HUMAN dobry human a daly ste ho preč
A to je asi všetko neberte si to zle co som tu napisal ale mohly by ste to spravit a dat to do kopy jak dakedy berte to z dobre stranky ze vam to hovorim lebo ste na zm mini 3 stratily X ludi čo tam hraly a nebolo ich malo lebo som z nimi hral a bolo nas vela :D.Tak by som bol rad keby ste to spravily lebo kazdy koho ztoho serveru poznam hovory ze po starom to bolo lepšie a tiez mam ten nazor.Skuste admini nad tym porozmyšlat.Lebo začinam lutovat ze som kupil evip
GrepiK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie mini 3

od Rumcajz » 06 bře 2016, 19:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie mini 3

Příspěvekod RickGS » 06 bře 2016, 20:56

Vse jde s dobou a gamesites nesmi zaostavat. Uz nekdy v dubnu nastal update a vse je jinaci, hold se na to musi zvyknout, kdyby ste hrali stale jedno a to stejne dokola, prestalo by vas to bavit. Pokud mas zajem hrat stary mod dojdi na zm_cpl_only.

Bazooka zabije podle toho jak si strelis, strelis do zdi je jasne ze zm nezabijes.
Gravitace u hl je takto dobra, jelikoz si jako hl vyskocis vsude se vsim ;)
Term a hannik jsou dost silni, hannibal ma vysoke ap coz je vyhodou, muzes je preklikavat a jsi v kole neporazitelny

- Asi takto, to ze jsme ztratili hodne lidi pise kdekdo, pritom je to takove to, ze je to fakt nanic. Na zm hraje pomerne dost hracu, takze jde videt ze se update vydaril a vse slape jak ma. Je tam skoro rok a nikdo si nejak extra nestezoval.
RickGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod SieurDesto » 06 bře 2016, 21:24 VIP

Tak přejdeme k jednotlivým bodům:
1. First má HP podle toho kolik je hráčů na serveru takže to musí být dostatečné.
2. First má sníženou gravitaci což je dobře protože se tak aspoň dostane kdekoliv.
3. Pokud minu položíš špatně tak ano zombie ji holt přeskočí - pokud minu položíš dobře tak ji nepřeskočí. Mina však vždy když na ni někdo stoupne nebo se ji dotkne funguje na 100%.
4. Místo special gun tam máš teďka laser gun a mnoho dalších zbraní (větší výběr zbraní)
5. BZ zabíjí ZM podle toho jak se trefíš - když si křivý tak je s BZ nedáš, pokud umíš mířit tak je zabiješ na pohodu.
6. Ještě se mi nestalo že by se načetly jen 2 ze 3 skoků takže pokud máš demo nebo nahrávku tak mi ji pošli, rád se podívám a skoky se nabíjejí adekvátní dobu na kterou si zatím nikdo kromě tebe nestěžoval.
7. Gravity human byl až moc OP a nevyhovoval tomuto updatu.
8. Ano GS ztratilo mnoho lidí co hráli ZM ale dvojnásob jich s updatem přibylo, staří hráči odcházejí a přicházejí noví hráči tak to prostě je, 100 lidí 100 chutí. Zombie Chronic 1 je například živý i ve 3 ráno :)

Tvůj návrh na úpravy je podle mě nesmyslný neboť vše co si zmínil je tak, jak by mělo být.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod GrepiK » 07 bře 2016, 17:35

Ok berem vaš nazor nato :D aj to že stary odchadzaju a novy prichadzaju ale je to pomerne zle :/ Lebo mini a bz nefunguju uplne z bz sa trafim presne a nič!!!! a mini preskakuju niekedy aj ked su polozene dobre a aj na vyšku su dobre položene a niekedy vobec nič oni preskocia a mina zostane
Skuste to hrat dlhšie a uvidite ne 5min ani 30min ale dlhšie
A term a haniball sa im načitaju skoky pravda ale jak to trva -_- skocim na zem nech sa načitaju a oni nič a ked potrebujem rychlo skočit tak nič zostavam prizemy a aj skapem -_-.Hram to csko už 7 rokov a viem čo hovorim a Evip mam 2-3 roky na vašom servery.A že je vela ludi pravda ale nie čo sa tyka serverov ZM MINI možno max na zm mini 1 ale inak ne.Lebo všade su inak boty.
A čo sa tyka stažnosty je to tak že tam skoro nikto nehra a ked hraju 10 ročne deti.
Inak dakujem za odpoved
GrepiK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RickGS » 10 bře 2016, 06:46

Na zm hraju skoro 6 let, neboj vim, co tam je a neni. Nauc se hrat poradne za zombie, setri spirity a budes neporazitelny.
Zadni hraci neodchazi, prichazi a nekdo odejde, ale tak to proste byva.
RickGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod Arroww » 06 kvě 2016, 22:28 VIP

Ahoj návrhy na vylepšení jsou uplně zbytečně to že odělaly special gun tak zas je tam leser gune a ta podle mě je mnohem lepši :) a nikdy se mi nestalo že by se načetly jen 2 skoky a to to hraji několikrát denně a pravidelně a také používam často jak hanibala tak i terminátora :) a mina a bz funguje na 100% což mě dokáže i někdy naštvat :D takže stžinost na to je neoprávěna zkus jen se naučit pořadně hrat a uvidiš sam :)
EVIP Furien 1 and Zm mini 3
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !! :)
Arroww
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod HawkOriginal » 09 kvě 2016, 11:23

Rick ma pravdu, napriek tomu ze pises ze tu hras dlho...tiez tu hram dlho ale to co si napisal s tymi minami je hlupost, mne sa nestalo aby nevybuchla...mozno niekedy ked je ich vela tak ta jedna odhodi tak, ze preletis cez niektore ale zeby original mina nevybuchla tak to sa mi este nestalo a to uz mam fakt nieco odohrate...A tie odskoky s hannim alebo termom...tak to sa mi tiez este nestalo zeby sa mi nacitali len 2 skoky...Mam presny nazor ako RickGS, proste sa to nauc hrat a lepsie si vsimaj :D
HawkOriginal
Amatér
Amatér

Příspěvekod dav989 » 01 čer 2016, 12:51

Souhlasím s RickGS a SieurDesto, pěkně to vysvětlili.
dav989
Amatér
Amatér

Zpět na Zombie Servery